Hogyan felejtsek el valakit, aki nagyon tetszik, de tudom, hogy tilos rányomulnom?
A sportegyesületben, ahol edzek, van egy srác, akit kb. fél éve szúrtam ki egy edzőtáborban. Egy buli alkalmával rám hajtott, de nem fogadtam a közeledését. Kicsit később viszont szintén egy buliban spiccesen bevallottam neki, hogy tetszik, de ő azt mondta, nem érzi ugyanezt. De aznap mégis smároltunk (ezt ő kezdeményezte, igaz, én se ellenkeztem). Másnap reggel még írt egy rövid üzenetet, de azóta nem is keresett (1 hete).
Egyébként nincs túl jó személyisége. Nagyon beképzelt, gyakran hangoztatja, hogy mennyi csaj felkínálkozik neki. Azt is hozzátette, hogy bennem pont azt kedveli, hogy én meg nem. Próbált már invitálni buli után a lakásába, de elhárítottam. Magamtól sosem írtam neki üzenetet, semmit. Nem is akarok ráhajtani, mert eléggé büszke lány vagyok és inkább a fiúk kezdeményezését várom.
Sajnos nekem az az este, mikor kavartunk, kicsit többet jelentett, mint neki. Nem tudom kiverni a fejemből. Pedig azon kívül, hogy jóképű, túl sok jó tulajdonságát nem tudom felsorolni (igaz, nem is ismerem túlzottan közelről). Nagyon sokat gondolok rá, akaratlanul, hogy milyen jó lenne ha az enyém lenne...
Mit tegyek, hogy ez elmúljon? Sajnos nap mint nap találkozunk edzésen. Gondoltam rá, hogy megpróbálok magammal foglalkozni, ügyelek rá, hogy mindig csinos legyek és szívesen fogom fogadni más fiúk bókolását, akkor is, ha épp ő is hallja. Úgy szeretnék tenni, hogy azt lássa, nem érdekel engem, de érezze is, hogy megkaphatott volna, ha normálisabban viselkedik...
Szerintetek ez jó ötlet? Más ötletet is szívesen fogadok.
20L
Hat belole sem neztem volna ki egy baratnot, na meg az is lehet, hogy kamu az egesz, mert nem az a fajta, aki facebookon tudatja a vilaggal, hogy epp mit csinal :) Egyszer megkerdeztem tole, hogy mit akar tolem, ugy tudom, van baratnoje (persze nem tudtam en semmit :D) Azt mondta, hogy nem, nincs senkije, de ha lenne is, akkor mi van?- ilyet azert egy komoly ember nem mond...
Hogy ne tegyel semmit, ha kozeledik, nem tudom, ha meg lehet csinalni, amint irtam fennebb, nekem nem jott ossze, pedig nagyon szerettem volna... bar te lehet erosebb akaraterovel rendelkezel :) A lenyeg, hogy en tudtam, hogy semmi komolyat nem akar, megis kepes lettem volna hagyni magam kihasznalni, mert egyszeruen annyira bejott a srac, hogy ugy gondoltam, megeri, pedig nem vagyok az a fajta, aki csak ugy odadobja magat valakinek (megjegyzem, ezek utan ez a mondat nem valami hiteles, de nem is az a celom, hogy barkire is jo benyomast tegyek).
24/L
Kifogtál egy egoista hímbarmot. ne menj abba az edzőterembe soha és szüntesd meg a kapcsolatot vele.
az ilyen pasik a férfinem szégyenei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!