Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek ezek után?
Lassan 1 éve, hogy együtt vagyok a párommal, de mostanában sokszor veszekszünk mert eléggé féltékeny típus vagyok. Nemrég egy üzenetet kaptam másoktól, hogy a párom más lánnyal találkozik. Persze amikor rákérdeztem erre tagadta és mondta hogy én vagyok az egyetlen. Hozzáteszem hogy akik az üzenetet írták, azok már többször is kitaláltak dolgokat, amik nem voltak igazak.. De sajnos nemrég elég fura üzeneteket találtam a telefonjába amit egy lánynak írt mint pl. hogy találkozunk?, rád érnék stb. Ő erre azt mondta hogy csak viccnek szánta. Nem tudom mit tegyek, mert szeretem őt és nem tudok vele szakítani, viszont félek hogy megcsal :( Ti hogy döntenétek?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Egy. Ha olyan emberek mondják, akik szándékosan szét akarnak robbantani titeket és már korábban is hazudtak, akkor nekik ne higgy. Sőt, ne is engedd, hogy beleszóljanak a kapcsolatodba.
Kettő. "Találkozzunk, rád érnék" Hogy lehet ezt viccnek szánni? Ilyen rossz dumán még életemben nem hallottam.
A helyedben újragondolnám a kapcsolatomat. Ha nincs oka a féltékenykedésnek, akkor felesleges, csak megöli a dolgot, de ha van... akkor meg már azért nincs, érted. :)
Tényleg ne higgy a rosszakaróidnak,hiszen ők csak keverni szeretnének.Ne engedd nekik.
Aminek hinned kell,azok a tények.Tény,hogy a párod egy másik lánynak írt üzenetet,ami ráadásul elég félreérthető volt,sőt.Szerintem nem biztos,hogy vakon meg kéne bíznod benne,inkább légy résen,ha már szakítani nem akarsz.A következő ilyen húzásánál,vagy ha megbizonyosodsz róla,hogy tényleg másfelé kacsintgat,mehet a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!