Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 hónap után szakítottunk, és lent írom a helyzetet. Ötletek?
Szóval. 11 hónapig együtt voltam egy lánnyal. Csodálatos 11 hónap volt, de megbántottam nagyon csúnyán, és ezért kidobott. Másnap megbeszéltük, kapok egy esélyt, hogy bizonyítsak. Ez volt két hete. Igyekszem, de nem igazán megy. Mindemellett van egy másik srác is, és ez a bizonyos lány úgy van vele, ha én kapok egy esélyt, akkor ő is kap, hogy meghódítsa. Mivel tudnám levenni a lábáról, hogy újra az enyém legyen?!
17/F
Szerintem légy az, aki vagy, aki akkor is voltál, amikor (először) találkoztatok.
Ha én lennék a helyedben, nem halmoznám el túl sok ajándékkal, virággal sem. Nem kell az apró ajándék sokaság sem, nem megvásárolni akarod...vagymi, ugye? Néha egy-egy, de nem minden randira.
Amiatt hogy van a másik ne zavartasd magad, csak légy magabiztos, tégy meg mindent, onnantól csak őrajta múlik. Megalázkodni lehet, de szerintem nem szerencsés... kérdés, te meddig mennél/mész el.
Szerintem olyan helyre menjetek, ahol még nem voltatok, lehet akár előre egyeztetni(extra figyelem); ez lehet nem szerencsés, de lehet bejön--->te ismered mit akar(hat)
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!