Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnommel okt 25-en szakitottunk, sajnos a feltekenysegem miatt,1ev2 honap utan. (velem vesztette el) Mindenkeppen szeretnem visszakapni ot de nem tudom hogyan kezdjunk ujra beszelgetni, mert nem igazan akar. Mit tegyek, hogy visszahoditsam?
Én hasonló helyzetben voltam régebben, majdnem másfél év után lett vége (a féltékenységem miatt) és ő is összejött valakivel... Mi nem is beszéltünk, vagy 5-6 hónapon keresztül, egyáltalán nem, minden kapcsolatot megszüntettünk egymással...
Majd miután megtudtam hogy vége lett a kapcsolatának, lassan elkezdtem felvenni vele a kapcsolatot...
Újra elkezdtünk napi rendszerességgel beszélni, majd néha-néha felhoztam a témát, hogy nem így kellett volna befejezni, meg hogy mennyire is jó volt együtt...
Szerencsére ő is ugyanígy vélekedett, napok, hetek múlva bevallottam hogy még mindíg szeretem, majd találkoztunk is, elkísértem egy állásinterjúra, ami elég jól sikerült, bár szinte semmi nem történt, csak ölelés volt, de benne újra fellángolt a szerelem, egy hét múlva újra találkoztunk, amikor ő megcsókolt, így újra összejöttünk :D
Most 3 hónapja vagyunk együtt...
Nem mondom, hogy várj, nem biztos hogy újra össze fogtok jönni, de lehetséges
Nem ismerlek titeket, nem tudom milyen volt a kapcsolatotok
Szerintem próbálj megtanulni élni nélküle (is), fogadd el a helyzetet, hogy most nincs, tanuld meg élvezni az életet :)
Ha mégis minden áron megpróbálnád, akkor várd ki a megfelelő pillanatot, legyél ott mellette akárhogy is alakul, de ne támadd le
Jah és sok sikert hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!