Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsal a barátnőm kivételesen meg lehet ütni?
Ha neked megér annyit, hogy aztán börtönbe kerülj, és többé sose kapj munkát.. ja meg persze a böriben, ha kiderül, mit csináltál, lehet, hogy a roma honfitársaink (akikkel tele vannak a cellák) utána naponta téged fognak sz@rrá verni. Ha neked megér ennyit, akkor hajrá :)
Jobb lenne hirtelen összeszednél valami ribancot, nem vennéd fel a mostaninak többet a telefont, aztán ha koslat utánad, hadd lássa, hogy van másik nőd, te meg le sem sz@rod őt. Hidd el, ez akkora fájdalom lesz neki, hogy jobban fog fájni, mint egy verés, és még büntetést se kapsz érte. De mint mondtam, te tudod...
Hová tetted a büszkeséged?
Nő vagyok, és ütöttek már meg ennél kevesebbért, de nem, semmilyen esetben nem elfogadható egy nőt megütni. Megverni pláne nem. Megcsalt? Dobd ki, ha könyörög, hogy kezdjétek újra, menj fel hozzá, kúrd meg még egyszer, aztán hagyj egy ezrest az éjjeliszekrényen. Ezer módja van annak, hogy megalázd, a verés semmire nem jó, csak ha te jobban le akarod járatni magad, mint ő téged. Arról nem is beszélve, hogy ő volt a szemét, és ezzel úgy érne véget a történet, hogy még ő az áldozat. Semmi értelme nincs.
Normális vagy?
Előre megfontoltan megverni egy nőt azért mert megcsalt?
Ott helyben egy pofon még talán elfogadható lett volna a dühödre fogva, de így?!
Keress fel egy pszichológust amilyen gyorsan csak lehet!
Nem ütném meg ezért (sem).
Anas penelope javaslata viszont nagyon jó :))
Ezzel magadat alázod meg, és még őt teszed áldozattá. Válaszd más módját a dolognak.
Én is azt tenném, hogy mégegyszer utoljára jól megdunám, aztán hagynék egy ezrest az asztalon.
Utána meg felé se néznék.
Hidd el, sokkal hatásosabb egy ilyen és ez egy életre beleég az emlékezetébe.
Egy férfi soha nem üthet egy nőt!
De egy r*bancot bármikor! Csak arra figyelj hogy 8 napon belül gyógyuló legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!