Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsal a barátnőm kivételesen meg lehet ütni?
Figyelt kérdés
Nőt nem verünk!! ezzel tisztában vagyok, de kiderült hogy megcsalt a barátnőm. Nagyon megalázottnak érzem magam és úgy érzem egy kiadós verés jót tenne neki. Tisztában vagyok, hogy 8 napon túli sérülés súlyos testi sértésnek minősül és 2-5 évig terjedő szabadságvesztésnek minősül, de úgy érzem ez is megérné, mert engem senki nem alázott így meg. Ilyen esetben lehet kivételt tenni és nőt ütni?2013. ápr. 23. 23:29
11/27 anonim válasza:
ne már, nem ér annyit egy nő se, persze szar érzés, de ha ezen agyalsz csak belelovalod Magadat, szóval ennek semmi értelme, sőt még a végén Te lennél a rossz, szóval inkább menjél szórakozni, keressél egy másikat, ja hibádat meg ne kövesd el még egyszer, mert valami kiváltotta, miért tette ezt N
12/27 anonim válasza:
Ott és akkor, amikor ez az érzelmi sokk ért, megrázhattad, megcibálhattad volna. De utólag, előre eltervezett bosszúból az nem egészséges lelki működés. Kérj inkább segítséget, menj dühkezelő tréningre, ordítsd le a lány fejét, stb. Az nem egészséges, hogy megalázva érzed Magad, hiszen ez a cselekedet NEM Ellened irányult! Ha mégis így érzed, akkor kérj lelki tanácsot!
13/27 anonim válasza:
Agyon ne verd, de egy pofont lebaszhatsz neki szerintem.
14/27 anonim válasza:
Ezzel te fogod még jobban megalázni magad, de ha ennyi eszed van, akkor meg is érdemled.
16/27 anonim válasza:
Mivan Damu már a börikben is van wifi?
17/27 anonim válasza:
*kamu-orvosi jelentést (Előző voltam. Elgépelést javítottam)
18/27 anonim válasza:
Csak ha pimasz is mellé. Ha eléd áll, és lehord, akkor ja. De különben meg felesleges. Találkozz vele, nézz komoran, és mond neki, hogy csalódtál benne. Majd ne várd meg a válaszát és távozz. És többet ne válaszolj neki semmire. Ha telón keres, vedd fel, kérdezz rá, hogy "Ki az?" Majd ha megmondja, nyomd ki. Az üzeneteit meg első átfutás után töröld véglegesen.
20/27 anonim válasza:
Az ilyennek minek barátnő? hol van a férfi belőled?
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!