Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Megcsal?

Figyelt kérdés

Egyszer észre vettem a barátomat, amint megnéz fbon egy csajt, majd kitörli az előzményekből. (Ő erről nem tudott). Ezt megbeszéltük, azt mondta ez volt az első és egyetlen ilyen dolog. Tegnap megtudtam egy módszerrel, hogy még mindig törölgeti az előzményeket. Meg is kérdeztem tőle, hogy tényleg nem törölt azóta semmit? Azt mondta nem! Bele hazudott a szemembe. Amikor aztán mondtam neki, hogy tudom, hogy nem így van, bevallotta, hogy kitölri, azért hogy "ne legyen hiszti". Nem tudom hogy higyjek-e neki, hogy tényleg bízhatok e benne. Nem gondoltam volna, hogy hazudni fog nekem, ahogy azt sem, hogy megcsalna, de a tegnap után nem tudom mit képzeljek róla. Azt sem tudom szakítsak-e vele, vagy mi lenne a jó megoldás?:( Mindenhova tudom a jelszavát, de egyszer sem léptem még be se a fbjába, se az email fiókjába. De ha ennyire nincs mit rejtegetnie, akkor minek törölgeti? Jah és tegnap erre az volt a válasza, hogy "most is kitöröltem az előzményeimet, és ki is fogom!" Szerintetek??:(( Tényleg csak a hiszti miatt törli vagy van más is a háttérben?

19/N

2013. ápr. 10. 16:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudhatod, nem ismerjük a párodat...
2013. ápr. 10. 16:22
 2/16 anonim ***** válasza:
Szépen emelt fővel távozz ebből a kapcsolatból-most.Nem kellenek ide semmiféle beszédek, az igazat úgy sem fogja megmondani, szóval kiméld meg magad attól hogy a szemedbe hazudjanak ismét. Ne is érdekeljen, hogy a tag mit akar mondani.
2013. ápr. 10. 16:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért csalna meg? Nekem az jött le, hogy eléggé korlátozod, Ő meg összeszarja magát.
2013. ápr. 10. 16:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Istenem...internet csak tönkre teszi a kapcsolatokat...

1. ne légy rögtön hülye

2. ezért még nem kell szakítanod

3. semmi biztosíték nincs arra hogy megcsalna

Szépen beszéld meg vele, de ne úgy mint egy hárpia meg ne veszekedve mint egy hisztérikus féltékeny liba, hanem nyugodtan üljetek le és beszéljétek meg.

Tudod egy kapcsolatban a 2 fél meg szokta beszélni a gondokat problémákat.

2013. ápr. 10. 16:23
 5/16 anonim ***** válasza:
Én sem csaltam meg barátnőmet, de vannak lány ismerőseim... Én a hiszti elkerülése miatt töröltem pl
2013. ápr. 10. 16:24
 6/16 A kérdező kommentje:
De szeretem őt!:( És eddig, amikor nem törölte ki, hogy kit nézett meg, akkor megkérdeztem tőle, hogy ki ez a lány. De tudom, hogy ő is szeret engem, hiszen volt, amikor szintén a szakítás szélén álltunk és sírt, hogy ne hagyjam el, mert belehalna. Nem tudom mit higyjek:( Talán a facebookjába kéne belépnem? Nem akarok lealacsonyodi erre a szintre..nem tudom mi a megoldás:(
2013. ápr. 10. 16:25
 7/16 anonim ***** válasza:

HONNAN TUDJUK?

Azért biztos hogy más lányokat nézeget. Ennyi. De akkor sem kellene hazudni, hiszti ide vagy oda. ez eleve gáz. Az elejétől meg kellett volna mondania....h ezt teszik, fogadd el. :D

2013. ápr. 10. 16:25
 8/16 A kérdező kommentje:
Soha nem szoktam vele kiabálni! Pont hogy mindig én vagyok az, aki normálisan megkérdezi ha valami van azért, hogy meg tudjuk beszélni. És ő az aki miatt kiabálásba fullad az egész, mert ő ilyen típus.
2013. ápr. 10. 16:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát akkro szépen gondold át ezt az egészet amit ide leírtál nekünk szórul szóra mind el neki is. Aztán ha nuku változás akkor nyasgem
2013. ápr. 10. 16:27
 10/16 anonim ***** válasza:
4-nek teljesen igaza van! Ez nem jelent semmit. Látszik hogy sokat kell tanulnod még a kapcsolatokról és úgy általában a férfiakról. Szeretik stírölni a csajokat, de nem azért mert meg akar csalni, hanem megnézik ami szép vagy mert szimplán kiváncsiak! Ha ezt nem tudod elfogadni, hogyan akarsz kapcsolatban élni bárkivel is? A szemét nem foghatod be minden alkalommal amikor meg akar nézni egy lányt! :) Ezt most képletesen írtam, de a lényeg benne van!
2013. ápr. 10. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!