Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Megcsal?
Egyszer észre vettem a barátomat, amint megnéz fbon egy csajt, majd kitörli az előzményekből. (Ő erről nem tudott). Ezt megbeszéltük, azt mondta ez volt az első és egyetlen ilyen dolog. Tegnap megtudtam egy módszerrel, hogy még mindig törölgeti az előzményeket. Meg is kérdeztem tőle, hogy tényleg nem törölt azóta semmit? Azt mondta nem! Bele hazudott a szemembe. Amikor aztán mondtam neki, hogy tudom, hogy nem így van, bevallotta, hogy kitölri, azért hogy "ne legyen hiszti". Nem tudom hogy higyjek-e neki, hogy tényleg bízhatok e benne. Nem gondoltam volna, hogy hazudni fog nekem, ahogy azt sem, hogy megcsalna, de a tegnap után nem tudom mit képzeljek róla. Azt sem tudom szakítsak-e vele, vagy mi lenne a jó megoldás?:( Mindenhova tudom a jelszavát, de egyszer sem léptem még be se a fbjába, se az email fiókjába. De ha ennyire nincs mit rejtegetnie, akkor minek törölgeti? Jah és tegnap erre az volt a válasza, hogy "most is kitöröltem az előzményeimet, és ki is fogom!" Szerintetek??:(( Tényleg csak a hiszti miatt törli vagy van más is a háttérben?
19/N
Amikor szakitás után esdekel,te meg elgyengülnél stb. akkor mindig gondolj azokra a pillanatokra amikor a képedbe hazudott, és ahogy viselkedett veled.
A világ legjobb felejtési módszere, mert mindig helyre rak.
Saját példámból kiindulva (ugyanilyen üldözési mániája volt a barátnőmnek, ugyanígy korlátozott és ellenőrzött, én meg a hiszti elkerülése érdekében inkább minden nyomot eltüntettem, még ha nem is volt miről) abszolút semmiféle megcsalásról nincs szó, a srác egyszerűen csak meg akarja kímélni magát a nyafogásodtól.
Nem bántásból mondom, de szerintem az lesz a legjobb, ha visszaveszel egy kicsit és hagyod, hogy legyen némi privát szférája (pl a jelszavait fingom nincs, minek neked tudni, engem is marhára zavart, hogy a barátnőm tudta a jelszavaimat, PEDIG SEMMI REJTEGETNIVALÓM NEM VOLT). Az ilyen fokú bizalmatlanság rövid úton ki fogja nyírni a kapcsolatotokat. Tapasztalat;)
én pedig igen is amellett vagyok, hogy még most szakítsatok. Hidd el az én exbarátom és húzta-fülét farkát, amikor mindig szakítás szélén álltunk, hogy ő így szeret-úgy szeret. És hát én jogosan is voltam rá kiakadva, többször figyelmeztettem én is, hogy nem akarom h még1x megtegye(mondjuk ő flörtölt is más lánnyal) újra és újra megtette..... mi lett a vége? 2.5év után ő dobott ki azért a csajért akiivel anno flörtölgetett meg ugyan így nézegetett! Valószínűleg meg is csalt vele a végefelé.
Na m1 ez csak az én példám, reméljük a te barátod nem ilyen, én mindenesetre nem sok jót jósolok, akik ilyen szinten bele tudnak hazudni a képünkbe, ki tudja mi másba hazudhatnak még?! :) Ezt gondold végig. :) 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!