Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal? Holnap utazik.
Párom holnap egy egész napos meetingen lesz. mivel nem a cégnél lesz ahol dolgozik, kocsival mennek. Nekem azt mondta a főnökével megy, de olyan furcsa volt, ezért megnéztem a telefonját.
Az van benne, hogy az egyik kolléganője - akinek férje van - felajánlotta, hogy elviszi.
Valóban lesz megbeszélés, ezt látni le vannak írva a vezetőség részéről a programok.
Miért hazudik?
Féltékeny típus vagyok. De egészséges keretek között. Nem nézegetem az emailjeit, nem kérdezem hol volt, hová megy stb.
Nekem is az jutott eszembe, hogy azért nem mondta meg, illetve hazudott, mert nem akarta, hogy durcás legyek. Vagy megcsal vele.
Már csak az a kérdés, hogy mit csináljak?
semmit se, mert elásod Magadat
miért nézed meg a telefonját, azért kell magánélet,
ha nem bízol meg benne, akkor később nagyobb bajok lesznek ill. az ilyen viselkedéssel, csak kárt okozol a kapcsolatban
higgadj le, majd meglátod nem történik semmi N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!