Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal? Holnap utazik.
Figyelt kérdés
Párom holnap egy egész napos meetingen lesz. mivel nem a cégnél lesz ahol dolgozik, kocsival mennek. Nekem azt mondta a főnökével megy, de olyan furcsa volt, ezért megnéztem a telefonját.
Az van benne, hogy az egyik kolléganője - akinek férje van - felajánlotta, hogy elviszi.
Valóban lesz megbeszélés, ezt látni le vannak írva a vezetőség részéről a programok.
Miért hazudik?
2013. ápr. 5. 01:05
22/29 anonim válasza:
Arra azért kiváncsi lennék, hogy a 11:10-es válaszolót mit húzta fel ennyire..
23/29 anonim válasza:
én a helyében kirúgnálak, ha megnéznéd a telefonom...
24/29 anonim válasza:
Én felhívnám óránként :-D ne legyen olyan tuti az idill :-)
25/29 anonim válasza:
Ide elég sok nő ír, ahogy látom. Így férfiként ki merem jelenteni, hogy a látottak alapján nem csoda, hogy megcsalnak a pasijaitok...
26/29 anonim válasza:
24-es, én nő vagyok, de ez még női szemmel is elég durva. Attól mi lesz jobb ha hívogatod? Sokkal rosszabb lesz.
27/29 anonim válasza:
Nekem a pasim is hazudott a kolléganőjével kapcsolatban.Mindig tagadott,meg bizonygatott,hogy soha nem csalna meg.És nagyon jól tudta,hogy nagyon félek a megcsalástól!Erre fel le is bukott.Már 2 hónapja csalt vele.Ennyi.Ez nem azt jelenti,hogy nálad is ez a helyzet.De sosem árt odafigyelni a dolgokra én azt mondom.
29/29 anonim válasza:
Kb. 2 hónapja kaptam rajta,elfelejtett kitörölni egy smst.Mert már néztem az smseket,emaileket és tudtam azt is,hogy törölgeti.Elhagytam,de aztán megbeszéltük és vissza mentem hozzá,,azóta is együtt vagyunk,de elfelejteni,megbocsátani még nem tudtam.És sokszor eszembe van,felhozom a témát.Majd kiderül mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!