Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal? Holnap utazik.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal? Holnap utazik.

Figyelt kérdés

Párom holnap egy egész napos meetingen lesz. mivel nem a cégnél lesz ahol dolgozik, kocsival mennek. Nekem azt mondta a főnökével megy, de olyan furcsa volt, ezért megnéztem a telefonját.

Az van benne, hogy az egyik kolléganője - akinek férje van - felajánlotta, hogy elviszi.

Valóban lesz megbeszélés, ezt látni le vannak írva a vezetőség részéről a programok.

Miért hazudik?

2013. ápr. 5. 01:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
tudom. én is ilyen vagyok, de mielőtt leszavaznátok, anonim oldal, legalább itt legyek őszinte. hogy Ő is tisztán lásson :|
2013. ápr. 5. 01:41
 12/29 anonim ***** válasza:
Amig nincs otthon csal meg te is hogy egálba legyetek!!!
2013. ápr. 5. 02:04
 13/29 hunbula ***** válasza:

Ő hazudik, te a háta mögött nézegeted a telefonját. Van itt mindenkinek a rovásán.

Szerintem nagyon nyugodtan, minden neheztelés nélkül ülj le vele beszélgetni. Valld be, hogy megnézted a telefonját, és sajnálod, hogy ilyet csináltál, de amit találtál viszont fáj neked. Kérdezd meg, mi volt az oka, ismétlem, nyugodtan. Mondd meg neki, hogy őszinte választ vársz. Beszéljétek meg, van-e lehetőség visszaállítani a kölcsönös bizalmat, kinek min kéne változtatni, vagy esetleg tényleg történt-e valami megbocsáthatatlan.

Vagy hülyíthetitek még egymást egy darabig, de előbb-utóbb úgyis ki fog bukni, és valószínű, hogy akkor rosszabb lesz.

Nem kell félni ettől a beszélgetéstől, ha esetleg olyasmire juttok, ami netán a kapcsolat végét jelentené, nem azért lesz, mert most leültetek megbeszélni. Később úgyis előjött volna, és akkor, mint már mondtam, az addig eltelt idő és következmények miatt még rosszabb lenne. Az őszinteség nagyon fontos, ha nem megy akkor sajnos az egész kapcsolat nem lesz az igazi :(

2013. ápr. 5. 04:09
 14/29 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy egészséges keretek között vagy féltékeny? Ami neked még "egészséges", az neki már valószínűleg marha kiábrándító, ezért nem mondta el a dolgot. Ennyi.
2013. ápr. 5. 06:55
 15/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ne mondd meg neki, hogy megnézted a telefonját, mert ha ezt megtudja, minden bizonnyal utána már oda fog figyelni erre, hogy ne legyen előtted a telefonja, hogy még esélyed se legyen belenézni - vagy kitörli. Én a helyedben megkérdezném tőle, hogy tényleg a főnököddel mész? Közben néznék a szemébe, ha simán bele hazudik, akkor ott valami gebasz van. Ha tényleg szeret és nem csal meg, akkor el fogja mondani. Sok sikert!

19/N

2013. ápr. 5. 10:01
 16/29 anonim ***** válasza:

Egészséges keretek közötti féltékenység nem az, hogy a háta mögött beleolvasol az sms-eibe.

Az sem tűnik túl egészséges keretek közé tartozónak, hogy nem csak a telefonját nézed meg, mert tudsz az összes meghívóról, amit az értekezletről küldtek.

És akkor mi van, ha felajánlotta a munkatársnő, ő pedig valóban a főnökkel megy?

Egy kiba.szott hisztis pi.csa vagy, akinek semmi dolga az életben. Nincs egy barátnőd, illetve önálló elfoglaltságod, amit a párod nélkül tudnál csinálni. Ezért a felesleges időben kombinálsz a TV és számítógép előtt ülve.

Nem csal meg a párod, csak kur.vára nem akarja, hogy megint hisztizz olyan dolgon, aminek semmi értelme. Mert valljuk meg, az, hogy egy férfi meg egy nő utazik egy autóban, lófa.szt sem jelent. Teljesen elfogadott szociálisan ez a cselekvés, még akkor is, ha valakinek van párja.

2013. ápr. 5. 10:10
 17/29 anonim ***** válasza:
46%
Ha ilyen csajom lenne, mint te paros labbal rugnam ki...
2013. ápr. 5. 13:07
 18/29 anonim válasza:

Akkor kezdheted gyúrni a lábaidat, mert a legtöbb csaj megnézi.

Azt nem tűnt fel kedves utolsó elötti, hogy ott kezdődött a probléma, hogy hazudott arról kivel megy?

2013. ápr. 5. 15:27
 19/29 anonim válasza:

Ja! A kérdező a barátnőm történetesen. Épp nála vagyok.

Valóban nem szokta nézegetni sem a telefonját, sem az emaileket. Több mint 10 éve vannak együtt. Nem telik el nap, hogy ne hallanám tőlü a "szeretlek" szót.

Zavarban volt a párja, amikor elmondta neki, hogy lesz egy megbeszélés stb. Ez lett neki feltűnő.

Egymás telefonjáról is szoktak smseket küldeni, a pasi is felveszi, illetve megnézi a telefonját ha sms jött a barátnőmnek. Soha nem volt ebből problémájuk.

Barátnőm szerint, ez most más volt. Régebben is hazudott már neki, hogy nem tartja a kapcsolatot régi nőkkel, de egyszer elszólta magát. Megbeszélték, és a barátnőm annyit kért tőle,hogy csak legyen mindig őszinte, hogy ne veszítse el a bizalmát. Amúgy nem zavarta, csak az, hogy hazudott neki.

Épp most küldött neki a párja egy smst: "Nagyon szeretlek" szöveggel.

Szerintem sincs nagy gond. De attól még hazudott.

2013. ápr. 5. 15:37
 20/29 anonim ***** válasza:

Valaki már kérdezte és lehet, hogy naív vagyok, de nem lehet, hogy tényleg a főnökével megy? A kolléganő attól még felajánlhatta neki, hogy elviszi.

De ha ő is vinné el, nincs abban semmi rossz. Nem is értem, miért kell letagadni.

2013. ápr. 5. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!