Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl jó barátság egy fiú és egy lány között. Barátság vagy szerelem? Többi alul.
Amíg barátok vagytok addig biztos nem fogod elveszíteni, aztán ha összejöttök és netán úgy összekaptok akkor meg már lehet soha többet nem fog veled beszélni. Szerintem ne tedd kockára a 11 éves barátságotokat!
17f
Basszus lehet, hogy ez egy régi barátság de nem fog örökké tartani, s ha nem lépsz az ügy érdekében egy életen át bánni fogod, hogy nem próbáltad meg. Nem kell erről előre beszélgetned vele, egy éjszakai ölelkezés alkalmával én egy kicsit megpróbálnám továbbvinni dolgot. Hidd el az első pillanatban tudni fogod, hogy benne van-e vagy sem.
Ha nem teszed meg és később belátod, hogy igazam van kérlek jussak eszedbe!
3-as vagyok: Nem feltétlen szexről beszélek. De ha rámozdulsz, akkor már egy csók is eldönt minden kérdést, ahogy a csók elutasítása is eldönt minden kérdést.
Még egyszer írom: NEM A SZEXRŐL ÍRTAM, neked viszont jár e körül az eszed. Ezt magadba tisztázd ne itt velünk.
S ha nem lépsz hamarosan úgy jársz ahogy írtam. Ha szerelmes vagy a lányba, akkor tegyél érte, s kerüljön pont a történetre így vagy úgy. Ne várd a csodát ez nem a Gyűrűk Ura trilógia....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!