Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
1 éve jártam egy fiuval nem hosszu ideig utána szakitottam vele mert nem gondoltam jonak az egeszet,mivel nemvoltam szerelmes.Mindezek utan sokaig nembeszéltunk mire mostanában napi szinten ismét beszélgetunk a minap a munkahelyére is elmentem besegitettem neki nagyon jol elvoltunk.O mondta nekem hogy azota is szeret,szerelmes belém.En nemvagyok belé szerelmes de mint embert nagyon szeretem...most mit tegyek?Kialakulhat meg a szerelem a részemrol is vagy inkább haggyam az egészet?

2013. ápr. 22. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:

O a szegény srác...

Kezdj vele,de ne törd össze a szívét!

2013. ápr. 22. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
El ne hidd már, hogy azóta is szeret. :) Csak szeretne megfarkalni még. Erre kell igent vagy nemet mondanod.
2013. ápr. 22. 17:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig, évek során nem alakult ki semmi szerelem közeli érzés se, igen csekély esély van rá, h fog, de szerintem nem lehetetlen...én a mostani paromat majdnem 1 év alatt tudtam szerelmesen (is) szeretni,ő már első perctől kezdve szerelemmel tekintett rám,most lassan 3 éve vagyunk együtt, és senkivel nem lehetne jobb, annyira szeretjük egymást.
2013. ápr. 22. 17:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Lehet te magadbol indulsz ki:D de rola biztosan tudom hogy nem olyan stilusu fiu,hanem udvarias illedelmes ha kell var egy csajra amennyit kell ha hiszed ha nem.Ha nem szeretne nemmondaná mert én nem varom el tole .... en nemis mondtam neki
2013. ápr. 22. 17:28
 5/10 A kérdező kommentje:
gratulálok:)
2013. ápr. 22. 17:28
 6/10 anonim ***** válasza:
ha a gratulálok nekem szólt (harmadik válaszoló), akkor köszönöm:D és egyébként szerintem egy utolsó próbát meg ér, de úgy, hogy az elején letisztazzatok, hogy akkor most 'próbaidő', és ha nemmegy, szólsz neki, és ahogy leirtad megfogja érteni, értelmes ember.
2013. ápr. 22. 17:31
 7/10 A kérdező kommentje:
igen neked:) énis erre gondoltam hogy igy megprobalni eloszor is hogy menne e vagy sem...csak annyira de annyira nem vonzodom hozzá sexuálisan vagy hogyis mondjam hanem inkabb jo hozza odabujni puszilgatni es ennyi...nemtudom miez igyis lenne e rá esély komolyan nemtudom mit tegyek
2013. ápr. 22. 17:33
 8/10 A kérdező kommentje:
de viszont a másik érv h vele jolenne hogy szeret es nemcsalna meg ...
2013. ápr. 22. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:

fuh hát megtudlak érteni teljesen. az hosszútávon kétlem, hogy fog változni, hogy szexuálisan kivand..:s ez kicsit nálunk is probléma, h vele ellentétben én kevésbé kívánom öt...nemtudom miért van ez,hisz kifogástalan a külseje:s de amúgy ha a külseje miatt nem kivanod, és azokon tudná változtatni, és ugygondolod azután jobb lenne a helyzet, akkor legalább nem halott ügy.

('harmadik válaszoló' voltam)

2013. ápr. 22. 17:49
 10/10 A kérdező kommentje:
koszi mégegyszer:)
2013. ápr. 22. 18:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!