Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Vagy csak simán barátjának tekint?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, a legjobb barátom egy srác (ő 16). Én szeretem őt (jobban mint barátomat), ezt mondtam is neki (többször is), de ő mindig gyorsan elterelte a témát, vagy nem is mondott semmit. Hiába kérem hogy öleljen meg, mint legjobb barátját, de ő nem akarja... Mégis mindig velem lóg, megkér hogy együtt menjünk valahova, stb... Akkor most ő is érez valamit irántam, vagy csak egy jó barátjának tekint?2013. ápr. 22. 18:55
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez Friendzone.... Szarügy :D
3/3 anonim válasza:
csatlakozom az többiekhez, ez sajnos barátzóna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!