Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most lehet, hogy tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lehet, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok az ofő meg 30 éves és lehet, hogy hülyén hangzik, de érzek vmit iránta és úgy érzem, hogy ő is, mert egyszer felhívtam, hogy szóljak neki,hogy nem tudunk bemenni néhány órára és azt mondta, hogy azt hitte, hogy egy 40 éves nő az és aznap mikor a suliban találkoztunk odakiabáltam neki, hogy 40 mi? erre meg azt mondta, h jó 45, de csak szórakozásból, engem az ilyen dolgokkal nem lehet megbántani és ő is még, mondhatom azt, hogy kicsit még gyerekes de tud ő komoly is lenni, na de másnap reggel becsöngetés után odajött hozzám és 2 csokit akart nekem adni a 45 évesezésért amit nem fogadta el és lerakta a füzetemre és elindult a tanári fele én meg utána és elkaptam a kezét finoman és beleraktam a zsebébe aznap már többet nem is láttam a csokit, de nem is szólt pedig volt vele óránk. Sokszor látom mikor ránézek, h engem néz, nem olyan rég meg kórházban voltam 1 hétig és doga lemaradásaim voltam és mondta neki és azt mondta.h 1-2 jegy még nem probléma, de mással biztos, h megíratta volna . Olyan is volt, h sírva mentem iskolába és mikor kimentem szünetben a teremből ő utánam jött, h akarok e róla beszélni és mondtam neki h nem és nem i kérdezett többet és mikor rám jön suliban a rosszullét az óráin akkor kikéredzkedtem wc-re és akkor is kijött megkérdezni h mi van. Kötözködni is szoktunk egymással oda vissza de csak ,,finoman" , de nem vettem észre h mással szokott volna-e így. most nem tudom, h érez-e valamit irántam szerintetek?? Én örülnék ha igen. Amúgy én nagyon válogatós vagyok a fiúk terén nekem nem is az kell aki a legjobban néz ki
2013. ápr. 21. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez alapján nekem úgy tűnik, hogy lehet, hogy igen. Te tudod, de én biztosan nem kezdenék ki a tanárommal, sajnos az ilyennek ritkán van jó vége. 17/f
2013. ápr. 21. 12:17
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de én se akarok kikezdeni vele ez eszembe se jutna meg nem is lennék rá képes
2013. ápr. 21. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem ebben már az meredek, hogy elkaptad a kezét és a zsebébe dugtad a csokit.

Szerintem is lehet, hogy tetszel neki jobb ha nem bonyolódsz ebbe bele.

19/L

2013. ápr. 24. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!