Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megőrült ez a lány? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrült ez a lány? Miért tetszem neki?

Figyelt kérdés

Összehozott a sors egy csodaszép lánnyal,aki bárkit megkaphatna,én pedig olyan ronda vagyok,még egy barátnőm se volt!!A lány ráadásul nagyon okos,művelt,sokkal jobb ember mint én!Mégis valamiért tetszem neki.Nem vagyok se gazdag,se jóképű,a személyiségem se olyan különös...Ez csak álom lenne vagy van ilyen!?

22/F

2013. ápr. 17. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Belsődbe szerethetett bele, de vigyázz ne hogy csak játsszon veled.
2013. ápr. 17. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:

van..

barátom sokkal jobb ember mint én.. még is velem van.

2013. ápr. 17. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Van egy film ami erről szól, de nem emlékszem a címére. Egy szőke csaj szerepel benne akinek úszóhártyája van a lábujjain. Nézd meg azt a filmet...:)

Nem őrült meg, inkább becsüld meg, és örülj az élet furcsa fintorainak :D

2013. ápr. 17. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Örülj neki, ne itt sopánkodj! ;)

Mellesleg a szépség egy elég szubjektív dolog. Egyáltalán nem biztos, hogy ő épp olyannak lát téged, mint amilyennek te önmagadat.

2013. ápr. 17. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor bizony hajts rá, de minél hamarabb, nem sokszor dob majd ilyet a gépezet...
2013. ápr. 17. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
#3 Túl jó nő a csajom, a film címe.. az kajak erről szól, nézd meg kérdező. :)
2013. ápr. 17. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Azaz! Arra gondoltam, azt nézd meg :)
2013. ápr. 17. 22:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké,köszi mindenkinek!:) Megnézem!
2013. ápr. 17. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!