Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány megörült?
minden barátnöm szinte megváltozott vagy kezd megváltozni
mindegyik egyre jobban hogy kifejezzem magam elribancosodik..de nem csak a barátnöim szinte a legtöbb velem egy koru. eljárnak bulikba isznak..cigiznek csókoloznak pasikal akiknek még a nevét sem tudják és ha felhánytorgatom ezt nekik akkor ebbe mivan?
csak nekem ennyire furcsa ez és zavaro..én nemtudom
meg mindent megprobálnak h nagyobbnak látszodjon a mellük és ráadásul kiisrakják:S mért ilyenek?énis 15 éves vagyok jó nem vagyok egy szépség de olyan csunya sem és nemis olyan elzárt hogy, azért gondoljam ezt igy de nekem nagyonis furcsa ez..mert, én is eljárok bulizni ,mert szeretek táncolni de én nem azért megyek amiért ök..lehet mostmár komolyan bennem van a baj?
drága barátom ;)
hát te is érzed?
am azért van mert a lányok most már idősebb pasikra buknak , s hozzájuk idomulnak:S
Nem veled van a baj. Meg ne változz miattuk, ne hozzájuk alkalmazkodj. Hidd el, később megbánják, mert senki sem fogja őket tisztelni. Tudod ha egy lányt minél többen fektetnek meg(vagy egyéb szexuális dolgokat művelnek vele..) kevesebbet fog érni a lány. Szerintem visszataszítóak az ilyen lányok.
Maradj olyan, amilyen.
15/f
nincs veled bj.VAnnak ilyenek ...aztán 3 év múlva rájönnek hogy bakker de hülye voltam mert az összes környékbeli pasival vagy k..rtam vagy smároltam,mindegyik ribancnak tart és tuti nem fognak velük járni.Te csak maradj ilyennek amilyen vagy....
Az hogy kirakják a cicijüket önmagában nem baj,de h kitömik akkorát égnek ha le kell vetkőzni:D
Ez mindig így volt,csak mostanában több a lehetőség. R.bancok mindig voltak,akik attól érezték felnőttnek magukat,hogy nem volt határ sem piában,sem szexben. Aztán voltak a visszafogodtabb lányok,akik állandóan kisebbségi komplexissal küzdöttek,mert persze a pasiknak (inkább kissrácoknak) a kihívó lányok kellettek,mert már olyan szinten érdekelte őket a szex,hogy abba egy esetleg hosszabb udvarlás már nem fért bele.
Kivételek természetesen mindig voltak és lesznek is!Nem benned van a hiba,ha te úgy érzed,hogy így helyes,akkor élj így.Nem maradsz le semmiről és esetleg érettségiig még a hírneveden sem lesz szégyelni való!!!
akkor lehet ,hogy csak én vagyok ezzel igy mégiscsak nem ha gyerekeim lesznek én nemazt mondtam h ne csinálják.. de h mindenkivel ismeretlenek részeggekel..és ökis isznak ami már elég rendszeresis nahjó m1..
a
többieknek köszönöm énis igy gondolom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!