Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány megörült?

Figyelt kérdés

minden barátnöm szinte megváltozott vagy kezd megváltozni

mindegyik egyre jobban hogy kifejezzem magam elribancosodik..de nem csak a barátnöim szinte a legtöbb velem egy koru. eljárnak bulikba isznak..cigiznek csókoloznak pasikal akiknek még a nevét sem tudják és ha felhánytorgatom ezt nekik akkor ebbe mivan?

csak nekem ennyire furcsa ez és zavaro..én nemtudom

meg mindent megprobálnak h nagyobbnak látszodjon a mellük és ráadásul kiisrakják:S mért ilyenek?énis 15 éves vagyok jó nem vagyok egy szépség de olyan csunya sem és nemis olyan elzárt hogy, azért gondoljam ezt igy de nekem nagyonis furcsa ez..mert, én is eljárok bulizni ,mert szeretek táncolni de én nem azért megyek amiért ök..lehet mostmár komolyan bennem van a baj?

2009. okt. 15. 22:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19%

Erősítem az ellentábort is kicsinyég. Én ittam 15 évesen, pasiztam /tipi-tapinál semmi több/ és azt csináltam amit akartam. Mégis normális ember lett belőlem. Asszem..:)

23/l

2009. okt. 16. 12:37
 22/27 anonim ***** válasza:

ebben a korban teljesen normális és nincs vele semmi gond.

01:45 nagy igazságot mondott!

2009. okt. 16. 13:03
 23/27 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek más a normális. Van aki úgy érzi, hogy ki kell élnie magát, van akinek nem kell.

Nekem nem kellett és más is van ehhez hasonló a környezetemben. Nagyon jól megvagyok úgy, hogy nem voltam részeg és nem feküdtem össze mindenkivel és nem hagytam, hogy egy csomó férfi letapizzon.

Teljesen normális vagy kedves kérdező, nincs semmi gond Veled, én a Te életmódod támogatom. Ne higgy azoknak, akik azt mondják ki kell élni Magad. Nekik volt szükségük rá..és nem Neked.

2009. okt. 16. 17:04
 24/27 anonim ***** válasza:
Egy kis tipi tapi semmi más...szóval te is szűz...ku...rva voltál.MErt ezek mind azok.MÁrmint nem a kérdezőre értem.De most komolyan tényleg mindenkinek más a normális.VAn aki úgy éli ki magát,hogy b...aszik fűvel fával 30 évesen vagy gondos anyuka vagy egyedülálló mert nincs ember aki leálljon vele.VAn aki csak táncol és jól érzi magát...Ő 30 évesen vagy gondos anyuka,vagy egyedül marad mert ezt szokta meg,vagy addigra lesz ri..anc.szóval ez van.Én soha nem voltam iszákos mindenkivel kefélő....Cigiztem....buliztam.21 éves vagyok vőlegényemmel élek és még nem érzem úgy hogy kimaradtam volna valamiből.
2009. okt. 16. 20:56
 25/27 anonim ***** válasza:
12%
hülyeség hogy aki eljárkál bulizni azon végig megy a fél város meg ők ribancok lennének. aki meg otthonülős, bezárkózós tipus, inkább ne is irjon, mert ugyse tudja miről van szó. nincs gond a bulizással, smárolással, tapizással ebben a korban. bajok ott kezdődnek ha mindenkivel összefeküdnek,bár ez elég ritka szokott lenni
2009. okt. 17. 14:01
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

" aki meg otthonülős, bezárkózós tipus, inkább ne is irjon, mert ugyse tudja miről van szó. nincs gond a bulizással, smárolással, tapizással ebben a korban. bajok ott kezdődnek ha mindenkivel összefeküdnek,bár ez elég ritka szokott lenni"

Az pedig aki azért járkál el, hogy fogdozzák, mert az menő, az ne szóljon bele az erkölcsi határokat feszegető kérdésbe.

2009. okt. 17. 14:15
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem benned van a baj! Hanem bennük... Sajnos már elég kevés olyan lány van, mint te :( Úgyhogy nyugodj meg, nem vagy különc, sem régimódi, csak normálisan gondolkozol, nem úgy, mint azok a lányok a környezetedben, akiket említettél. Ne válj miattuk te is ilyenné! :)
2009. nov. 26. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!