Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány megörült?
minden barátnöm szinte megváltozott vagy kezd megváltozni
mindegyik egyre jobban hogy kifejezzem magam elribancosodik..de nem csak a barátnöim szinte a legtöbb velem egy koru. eljárnak bulikba isznak..cigiznek csókoloznak pasikal akiknek még a nevét sem tudják és ha felhánytorgatom ezt nekik akkor ebbe mivan?
csak nekem ennyire furcsa ez és zavaro..én nemtudom
meg mindent megprobálnak h nagyobbnak látszodjon a mellük és ráadásul kiisrakják:S mért ilyenek?énis 15 éves vagyok jó nem vagyok egy szépség de olyan csunya sem és nemis olyan elzárt hogy, azért gondoljam ezt igy de nekem nagyonis furcsa ez..mert, én is eljárok bulizni ,mert szeretek táncolni de én nem azért megyek amiért ök..lehet mostmár komolyan bennem van a baj?
Hát elkezdtek kamaszodni. Ezzel nem azt mondom, hogy helyes amit csinálnak. Szerintem keress új barátnőket, akik nem árulják magukat, mint egy csomag rágót.
(Meg próbálj kicsit összeszedettebben fogalmazni, nehezen jött át a kérdésed)
Akik szerint meg neked is ezt kéne csinálnod, azokra ne hallgass. Nem tudom, hogy honnan kaptál ilyen jó értékeket, de örülj neki, és vigyázz rá, egyre ritkább manapság.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:10
Minden szavaddal egyetertek!
tegnap 22:35
Inkább tanulj az érettségire.
Örülj neki hogy te nem :), aki csak úgy elkezd ilyeneket abban nincs tartás, büszkeség....
Valaki írta itt hogy ha nem most éled ki magad akkor 20 évesen fogod... . Talán van benne vmi, de akkor azt olyan valakivel teszed majd, akit nem 10 perce ismersz, s nem holnap reggel látod utoljára...
Ugye van az hogy kivétel erősíti a szabályt, ha azt vesszük h te vagy a normális, akkor ez alól rengeteg kivétel van, vagyis nagyon jó a nézeted :) (következésképp a másik oldalt kevés kivétel erősíti :D)
Attól még hogy azt csinálják többen nem az lesz a jó, csak talán zavarba hozza azokat akik nem úgy tesznek. De hogy egy kicsit elrugaszkodottabb példát mondjak, ha divat lenne az öngyilkosság akkor is elgondolkoznál rajta hogy vajon te vagy -e a hülye h még mindig élsz?
a többit meg már 00:10 elmondta, minek ismételjük :)
Heh. Érdekes válaszok. Először jön a 80%plusszos asszonykórus, akik megmondják a tutit, majd jön ráérősen a férfisereg.
Előttem szóltak helyesen: itt az idő, hogy kiéljék magukat, meg te is. Szar lesz kétgyerek után rájönni, hogy egy kukaccal éled le az életed, és attól bepörögni.
Két doboz cigibe nem halt bele senki.
Nem veled van a baj hidd el;-)Jo lenne ha minden lany igy gondolkozna...
18 eves vagyok a baratnom 15. O is hajlamos lenne az ilyesmire de megerti hogy ez nem helyes. Az ilyen csajoktol hanyni tudnek! Az ilyen lanyoknak nincsenek gatlasaik es szerintem nem helyes az a felfogas hogy megvaltoznak 18-19 eves korukra, mert ahanyat ismertem eddig csak rosszabbak lettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!