Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyek rá valakit, hogy írjon rám fbon ha tetszem valakinek? Mi ez a paradoxon bennem? 21/N
Nem ismerkedés céljából írtam ki!!!!!!!!!!!!
Nagyon szeretnék már valakit, de nem volt még és ezért olyan idegen lenne nekem, hogy tényleg van barátom. Olyan érzésem van ha találnék valakit akkor eltaszítanám egy idő után mert akkor már megvan és nincs rá szükségem. Jó, tudom, hogy ha szerelmet találok akkor ez az eset kevésbé jöhet szóba. Elsietni sem szeretném, mert akkor az úgy úgysem fog működni. Nem szeretnék egy béna fellángolást szerelemnek nevezni. Honnan tudjam, hogy tényleg ő kell vagy csak valaki? Mikor találok már valakit?...
1. Az előbb pont leírtam volna,annak aki hívott,hogy "szólítottál mester"
2. Szerintem az a baj,hogy túl agyalod.
Nem azzal kéne törődni,hogy mit fogsz tenni,hanem csak egyszerűen megélni a pillanatot.
Úgy van összefüggésben, hogy szeretnék barátot és más esélyem nincs, csak az ha valaki rám ír fb-on. :D
Élőben nem tudok ismerkedni, mert senki nem jön oda hozzám és nem járok társaságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!