Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Szerintem ez túlzott karrierizmus.
Jó ideje dolgozom, vannak karrierista ismerőseim, kollégáim, főnökeim. Tudod mit látok bennük? Rengeteg feszültséget és terhet a munkában, amit sajnos haza is visznek. Házasságuk megromlik, nem tudnak gyereket csinálni, ha mégis sikerül, akkor szinte a 40-es éveikben. Az, hogy havonta milliókat viszel haza, nem egyenlő a boldogsággal. Csak egy anyagi támaszt tudsz nyújtani, de emellett szinte nem vagy a pároddal, csak késő esti órákban, de akkor is csak a laptopodat nézed, és éjfélkor is az e-mailekre válaszolsz. Ne legyél ilyen! Én egyébként egy multiban dolgozom, ahol van az ún. jump/manager képzés. Ez tudod mi? 40 éves korodig 2-3 évente régiót/országot váltasz, hogy végül gyárigazgató lehess. Értelme van? Van persze, a jó fizetés, DE az, hogy én a gyermekemet, páromat szinte évente más nyelvű, vagy társadalmú iskolába írassam, és kitegyem annak, hogy mindig mással barátkozzon, fix barátai ne lehessenek, én inkább köszönöm nem kérek ebből!
Amennyiben fontosak neked a tanulmányaid, hát tanulj, de egy valamit jegyezz meg: "Pénzért nem lehet boldogságot venni", sem igaz szerelmet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!