Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyek rá valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyek rá valakit, hogy írjon rám fbon ha tetszem valakinek? Mi ez a paradoxon bennem? 21/N

Figyelt kérdés

Nem ismerkedés céljából írtam ki!!!!!!!!!!!!

Nagyon szeretnék már valakit, de nem volt még és ezért olyan idegen lenne nekem, hogy tényleg van barátom. Olyan érzésem van ha találnék valakit akkor eltaszítanám egy idő után mert akkor már megvan és nincs rá szükségem. Jó, tudom, hogy ha szerelmet találok akkor ez az eset kevésbé jöhet szóba. Elsietni sem szeretném, mert akkor az úgy úgysem fog működni. Nem szeretnék egy béna fellángolást szerelemnek nevezni. Honnan tudjam, hogy tényleg ő kell vagy csak valaki? Mikor találok már valakit?...

2013. ápr. 17. 17:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem görcsölök, csak annyira szeretném ha történne végre valami izgi a szerelmi életemben, nem ez a semmi menne tovább évekig. Én is szeretnék olyan boldog lenni, mint mások! :)

Sokat segített ez a megfogalmazásod, hogy nincs tétje. :)

2013. ápr. 17. 18:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Inkább elmegyek futni, ha már más módon nem tudom csillapítani a hormontúltengést. :D
2013. ápr. 17. 18:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Vagy nagyon hasonlóan írsz,vagy mi már beszéltünk.

Amúgy szerintem ne ideskedj ezen,hanem sodródj az árral.

Ha annyira zavar,akkor menj el valamilyen tanfolyamra,vagy sportolni valamit,hogy legyen hely,ahol ismerkedhetsz.

2013. ápr. 17. 18:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Két kérdésem lenne: Miért nem mennek oda hozzád? És miért nem jársz társaságba?

Tudom, nem ismerkedési céllal írtad ki a kérdést, de ha boldoggá tenne, én szívesen rádírnék facebookon. :-)

Ja és nem vagyok nyomi kocka, nyugi. :-D

19/F

2013. ápr. 17. 18:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó vicc, valamelyik nap épp azért ordított le egy csaj mindenféle lúzer pancsernek, mert fészbukon írtam rá ismerkedési szándékkal. :D
2013. ápr. 17. 23:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem FBn nem igen fogod megtalálni az igazit. Társaságba emberek közé kell menned. Dehát annyi emberrel kerülün életünk folytán kapcsolatba. Ne mondd, hogy nem tudsz barátságot kötni! Ha nem is jársz sehova, dolgozni, vagy suliba csak jársz? És nem hinném ha az életben nem tudsz barátkozni, akkor egy neyes barátság bejönne. Ha komolyabbra fordul a dolog úgyis taliznotok kell majd. Fiatal vagy még ne stresszelj! Észre sem veszed és már lessz valakid. Jegyezd meg jól! Mindig a nők választanak. A pasi csak bepróbálkozik a lánynál.
2014. ápr. 21. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!