Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mitévő legyek. Szerintetek? Többi lenn.
Hosszú ez a történet:
Ott kezdődött az egész hogy borzalmasan beleszerettem az egyik évfolyamtársamba kb. 1 éve. Beszéltem vele (mert a legjobb lány barátom volt) hogy sajnos beleszerettem mert nagyon közeli kapcsolatunk volt. Ő azt mondta hogy hagyjuk mert ha valami vita folytán elhagynànk egymást akkor nem akar elveszíteni egy ilyen barátot mint én. Tiszteletben tartottam a döntését és igaz hogy belül nagyon fájt de ezt nem mutattam ki. Legutóbb januárba beszéltünk amikor boldog újévet kivántam neki. Azóta semmi. Igaz hogy egy suliba járunk de még csak egymásra sem nézünk vagyis: annyi a barátságunknak.. Borzalmasan bánt hogy hagytam magamat és elvesztettem őt de így lassan fél év után kezdem elfelejteni. Na de ez volt az előzmény most jöjjön a kérdés.
Szintén a suliból megtetszett egy nálam két évvel idősebb gyönyörű lány. Eleinte a nevèt sem tudtam, de ezt szerencsére ki tudtam deríteni kb 3 napja. Megnèztem a Facebook adatlapját és ott láttam hogy mennyi idős. Azóta minden nap rajta jár az eszem és mindig a képeit nézegetem közben pedig szomorú, szerelmes számokat hallgatok mert úgy érzem hogy nem kaphatom meg sőt még csak beszélni se fogok tudni vele.. Nagyon fáj ismét ez és szerintem lassan depresszióba torkollik ez az egész mert borzalmasan rosszul érzem magam. Azt se tudom eldönteni hogy egyáltalán szerelmes vagyok-e vagy csak a lánybarátom elvesztése hozza ki belőlem ezt az érzést. Tudom hogy nem kaphatom meg mert ő szép és biztos nagyon nagyon kedves és szerethető teremtés de én meg a közelébe sem érek. Szerintetek mit csináljak? Felejtsem el? Mondjam meg neki? Tényleg nem tudom. Se elfelejteni se elmondani nem vagyok képes. Egyfolytába sírhatnékom van de nem tudok pedig jól esne.. Ja és ezt is elrejtem tehát a körülöttem levők nem nagyon veszik észre. Ezt azért írtam ide mert a volt legjobb barátnőmnek nem mondhatom el mert nem vagyunk olyan viszonyban, sem a fiú haverjaimnak sem akarok erről beszélni mert valahogy nem olyanok hogy lehetne velük tárgyalni erről szóval értitek, varom a valaszokat.
15/F
Nekem is ez van hogy lett egy legjobb lány barátom és majdnem mindennap találkoztunk és napról napra jobban tetszett, tetszik... órákat telefonálunk minden fasza de félek ha elmondom neki ez lesz mint veled...
Én csak azt tudom mondani hogy menj oda ahhoz a lányhoz aki most jobban tetszik neked és beszélj vele! Tudom gec*nehéz de ne gondold h nem érsz fel hozzá lehet h. az ő szemében te vagy a faszagyerek. :D
Igen amúgy tényleg ugyan ott vagyunk mintha összevesztünk volna stb stb...
Nemtudom am lehet megpróbálok odamenni hozzá de az milyen már hogy odamegy hozzá egy tök ismeretlen gyerek hogy: Szia tudom hogy nem ismersz de van egy dolog amit el szeretnék mondani. Nagyon tetszel szeretnélek megismerni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!