Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek a kapcsolatomba?
Most volt 5 éve ,hogy járunk.1,5 éve jegyeztem el,de azóta volt már olyan,hogy szakítunk....hullámvölgy!
Van mikor gyereket akar,valamikor meg felvetem neki,hogy elveszem feleségül,de mégsem biztos a dolgába...nem tudja.
Lehet ki kellene lépnem ebből a kapcsiból,mert elég nyögve nyelős?Mostanság nem nagyon voltunk sehol kicsit unatkozunk is(anyagi helyzet miatt).
29 vagyok,és attól tartok,elveszem és lehet pár év és elválnánk....ezért is félek a házasságtól,szeretnék harmónikus családot!
Tanács vagy kritika ,jöhet minden!
Eszed ágába se jusson feleségül venni! A legjobb szándékból írom. Ha ilyen kétségek merülnek fel Bennetek, hogyan nevelnétek fel egészséges mentalitással rendelkező gyereket?
Még nem késő változtatnod. Van, hogy az út tovább kell vigyen!
F25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!