Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitévő legyek a kapcsolatomba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek a kapcsolatomba?

Figyelt kérdés

Most volt 5 éve ,hogy járunk.1,5 éve jegyeztem el,de azóta volt már olyan,hogy szakítunk....hullámvölgy!

Van mikor gyereket akar,valamikor meg felvetem neki,hogy elveszem feleségül,de mégsem biztos a dolgába...nem tudja.

Lehet ki kellene lépnem ebből a kapcsiból,mert elég nyögve nyelős?Mostanság nem nagyon voltunk sehol kicsit unatkozunk is(anyagi helyzet miatt).

29 vagyok,és attól tartok,elveszem és lehet pár év és elválnánk....ezért is félek a házasságtól,szeretnék harmónikus családot!

Tanács vagy kritika ,jöhet minden!

2013. ápr. 8. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ilyen bizonytalan a helyzet, semmiképpen ne házasságot és gyereket! 5 év után ellaposodott a dolog, gondold meg, hogy szakítasz.
2013. ápr. 8. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Eszed ágába se jusson feleségül venni! A legjobb szándékból írom. Ha ilyen kétségek merülnek fel Bennetek, hogyan nevelnétek fel egészséges mentalitással rendelkező gyereket?

Még nem késő változtatnod. Van, hogy az út tovább kell vigyen!

F25

2013. ápr. 8. 11:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen ,épp ezen agyalok,hogy már előre elítélt házasságba nehogy belevágjak...Kudarcra van ítélve...szerintem is.Nálam lakik,velem él,mondja a szép szavakat meg hízeleg,de érzem,hogy nem szívből jön,eléggé kilátástalan a dolog és nem a jelent nézem,hanem a jövőt,hogy mi lesz majd anno?
2013. ápr. 8. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!