Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitévő legyek? Megéri folytatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Megéri folytatni, vagy sem?

Figyelt kérdés
Pár hete megismerkedtem egy lánnyal, akivel jól megvagyunk, de nagy a táv kettőnk közt, így keveset tudunk csak találkozni. 95 km választ el minket, idáig 2* találkoztunk, de már összemelegedtünk. Én úgy érzem, hogy szeretem őt, meg nem is. Nem tudok dönteni és nem akarom őt megbántani. Ő még suliba jár, nekem meg nincs munkám, így elég nehéz lenne fenntartani ezt a kapcsolatot. Sokat beszélünk telefonon és chaten is, de haveronta maximum 1* 2* tudnánk csak találkozni. Szerintem ahoz, hogy még erősebbek legyenek az érzések legalább hetente kéne találkoznunk, de az anyagi gondok miatt nem menne. Ti mit tennétek a helyemben? 22/F és 21/L
2013. márc. 29. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Én hagynám, nem a távolság meg a pénz miatt, hanem mert az érzelmek langyosak.
2013. márc. 29. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj dolgozni a közelébe, a távkapcs nem fog működni. Vagy nézz más lány után. Pár találkából ne szűrj le életre szóló vonatkoztatásokat,nagyon nem ismeritek még egymást.
2013. márc. 29. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:

keress munkát hozzá közel!

vagy mond meg h a távolság miatt nem mehet!

2013. márc. 29. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
95km az nem táv.Te csak arra fogod,hogy mégsem vagy belé szerelmes.Ha az lennél,akkor nem írnál kifogásokat,hanem azon lennél,hogy a közelében keress munkát,vagy hasonlók.
2013. márc. 29. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:
ahogy írod, hogy szereted is, meg nem is ez így nem oké. döntened kell, és ha nem érzel iránta komolyan akkor felesleges folytatni. ez neki se jó, és neked sem, ha csak álltatod!
2013. márc. 31. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!