Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira nem tudom mit tegyek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira nem tudom mit tegyek. Ez olyan borzalmas. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
összevesztünk a párommal. EGY éve járunk együtt.én is hibás vagyok, de az anyukája sosem tudott elfogadni bármennyire igyekeztem.Segítettem neki a házimunkába mindig, próbáltam vele kedves lenni, de ő azért sokat piszkált szurkálódott.Az én családom laza és szeretteteljes.sokat dolgoznak ők is, de azt az elvet vallják h a pihenés mindenkinek jár azért.Anyós nem. Ő az állandóan menni kell dolgozni, spórolni elvet vallja.az a helyzet h jó ideje nincs állásom, a páromnak van. Elég jó. Az ő környékükön több a lehetőség.Akármennyire próbálkoztam nálunk nem (ebbe egyébként is lassan belezakkanok) Szóval ugye összevesztünk, de megbeszéltük és nem bírjuk egymás nélkül.Hozzá teszem h ezen idő alatt az anyukája ellenem beszélte, és azt mondta utál nem menjek többet oda. Azt mondja a munkahelyprobléma a fő baja velem.Sem neki sem a páromnak nem kellett sosem engem eltartania. A szüleim segítenek. Sosem kértem pénzt vagy fizették volna ki valamit. Most kitalálta h az az egyetlen megoldása h megmaradjon a kapcsolatunk ha én odaköltözök.Nem a párom fejéből pattant ki az biztos. A párom azt mondja nagyon szeret és csak velem képzeli el.Lehet h találnék munkát ha odacuccolnák , de azzal atudattal ott élni h utál.... csak szerintem nem akarja a fiát elveszíteni v szomrúnak látni ezért ajánlotta fel.Teljesen más körülmények közt nőttem fel, és boldogan.Követelni követeltek az én szüleim is, de náluk az anyja a kapitány. Nagyon szertem a párom.Elvárhatja ezt tőlem h ha szeretem odamegyek? Vagy én elvárhatom tőle h ha szeret, hogy ez ne álljon a kapcsolatunk útjába? Nem ez a típikus anyósellenes vagyok aki csak húzza a száját mindenre, de olyan dolgokat mondott amit még a saját anyám se, de nyeltem... szinte mindig. Ha még 2 évig ott kell laknunk és úgy tudunk külön menni nyugtom lesz tőle, ha már én ezt megtettem a fiáért?
2013. ápr. 7. 22:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok egy megtűrt személy lenni. Attól is félek, hogy beleszól majd mindenbe.Vagy ha majd a párom látja rajtam mennyire nem jó ott.... annyira elkeseredett vagyok, Pedig egy vagány talpraesett nő vagyok .. de a sok kudarc az álláskereséssel kifordított magamból... Ja én 24N a párom 26F
2013. ápr. 7. 22:20
 2/12 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján én nem költöznék oda? Nem akarnék minden nap a szurkálódása céltáblája lenni.

Minek kellene odaköltöznöd?

Ha a munka miatt, akkor én azt javasolnám, hogy ha már van munkád ott(barátod is nézhet), akkor költözzetek össze, de ne az anyjánál.

Felnőtt férfi a barátod, ha komolyan gondolja veled, akkor azt is nézi, hogy téged ne készítsen ki az anyja.

2013. ápr. 7. 22:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg a pároddal, hogy ha nem lesz nyugtotok, akkor hazamész.

A másik, hogy legyen egy pont, amikor elmentek. Mondjuk miután munkát találtál, 6-12 hónap és költöztök albérletbe.

2013. ápr. 7. 22:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehet azért találta ki anyuka, hogy végleg elválasszon...én nem mennék, megmérgezne mindent.
2013. ápr. 7. 22:24
 5/12 anonim ***** válasza:

? nem kell az első mondatomhoz.:)

Még mindig azt mondom, hogy ne költözz oda. Hisz nem is vagy szimpi a nőnek, akkor mi lesz, ha ott laksz. Én nem érezném jól magam egy ilyen emberrel egy fedél alatt.

2013. ápr. 7. 22:25
 6/12 A kérdező kommentje:
abban sajnos ezek után nem vagyok biztos ha még lenne munkhely is , ha eddig azért nem szeretett amilyen vagyok a munka ezen mit változtatna. Úgy érzi ő azt gondolja h majd egy olyan embert formál belőlem amilyet ő szeretne..egy bábot
2013. ápr. 7. 22:25
 7/12 anonim válasza:

Ez tényleg borzalmas,teljesen átérzem, az én barátom anyja is nagyon hasonló, de ő nekem nyíltan nem szól be, csak a barátom beszámol néha róla, miket mondott. És annyira látszik minden megjegyzéséből, hogy abban reménykedik, mikor szakítunk.Pedig 5. éve, hogy járunk.

A nő sztem nem bír téged, ha munkád lesz, sem fog ez változni. Simán lehet, hogy azért, mert látja, hogy komoly dolog ez a fia részéről és látja, hogyan csökken a fiára való hatása miattad. Hiába laksz ott két évig minden kínnal, nem lesz nyugtod tőle, hiszen itt ő valszínűleg úgy gondolja, ő tesz neked szívességet, ha engedi, hogy odaköltözz. Így a fiát is többet otthon tudja tartani.

Ha odamész, sztem nagyon nagyon boldogtalan leszel és úgyis az lesz a vége, hogy azon az emberen vezeted le, aki miatt ez történt és le tudod vezetni rajta: a barátodon. Kettőtökön fog csattani az ostor és egy folyamatos veszekedésáradat nem szül túl sok jövőt...

Én azt mondanám, próbálj meg állást kapni ebben a városban és olyan albérletet nézni, ahol többen vagytok. 32ezerből kb még Pesten is kijöhetsz rezsivel, ha hajlandó vagy nagyon utánajárni. A beköltözésnél hátha támogatnak a szüleid, utána meg tudod finanszírozni a fizudból.

És egyébként ezzel nőhet a barátodra való hatásod, mert egy önálló nő leszel, akinél nyilván sok időt fog eltölteni és ezzel automatikusan ő is önállósodik.

És még valami. NEM SZABAD NAGYON NYÍLTAN AZ ANYJA ELLEN BESZÉLNED!!!TILOS!!!CSAK TE KERÜLSZ KI ROSSZUL BELŐLE!Ki kell bírni, amivel eléred, hogyha neki van baja az anyjával, bátran mer panaszkodni neked.

2013. ápr. 7. 22:26
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.Szívem szerint nem mennék oda.Mondjuk mi van ha egy hónapig nem találok munkát.. vagy esetleg nyárig? Aki azt írta h beszéljük meg ha piszkál hazamegyek és kitűzünk egy időpontot h mikor megvan a munka utána x y hónnappal külön megyünk akkor odamegyek.Talán azt mondom ha én is állítanék fel szabályokat ha tiszteletben tartom h az ő háza.... segítek mindenben.. de nem szurkál piszkálódik, hagy nekem teret és nem akar nevelni akkor oké. Talán még az fontos h a páromnak alig kell hazaadnia .. minimális összeg csak .. nekem se kéne így tehát egy csomó pénzt félre bírnánk rakni, bár a páromnak már van .. de terveink vannak, amihez az kell h gyűjtsünk. Viszont a feltételeim közt az is szerepelne h picivel többet adunk . Pl mondjuk mivel a kajába nem kellene minden hónapban 10 ezerért 1 szer bevásárolnánk ketten, illetve ha mondjuk kinézünk valamit amit meg szeretnénk venni de mondjuk nincs rá pénz vagy éppen csak felesleges kiadásnak gondoljuk ezért nem vennénk meg ő ne vegye szeretetből meg. Az a baj h elkényeztette ebből a szempontból a páromat azt tudom h ha kettőjük közé állok akkor szemétláda lennék, mert akkor is az anyja.Azt viszont nem tudom meg fogom e bocsájtani h azt mondta utál.. én még ezek után sem gyűlölöm őt pedig lenne rá okom csak és kizárólag a párom miatt.Azt érzem ha tényleg megteszem ezt kettőnkért, és amit lehetséges lelépünk.Csak ketten.Utána muszáj lesz egyszer az anyósnak elfogadnia...
2013. ápr. 7. 22:39
 9/12 Brilliant válasza:

Helo. Úgy általában evvel a "meny"-helyzettel van baja. A kákán is találna csomót. Nem oldható ez meg megfelelési törekvésekkel.

Ha a fiúnak fontosabb az anyja véleménye, mint a sajátja, akkor nem érett még párkapcsolatra.

Akkor érett, ha még akkor is Melletted áll ki az anyjával szemben, ha nincsen igazad.

Két nő egy háztartásban életellenes konstrukció, még ha jóban vannak is....:)

2013. ápr. 7. 22:58
 10/12 A kérdező kommentje:

Annyira köztes ez az egész... Végül is ha a párom elvárja tőlem ezt, ha igazán szeretem, megteszem elvet vallja majd úgy is .Az a baj h itt tényleg nincs semmi meló.. maradhatnánk így is... lehet még fél év múlva se lenne itt, ott meg találnék valamit.Viszont anyuék akkor se zavarnának el itthonról ha nem lenne itt semmi fél évig, ide bármikor jöhetnék vissza tudom. Csak nekem olyan .. nem is tudom .. fura, hogy ennyi erővel ha a párom szeret kivárja még találok itt is nem kényszerít ilyenre. Szerintem úgy van vele h eddig csak ő gyűjtögetett én semmit .. és én sem szeretném ha a fejemhez vágná ezt később. Az anyja meg főleg nem! :-)Valahogy meg kéne neki mondanom h válljon már le az anyjáról... de nem úgy h ezzel megbántsam.Valahol felfogom azt, hogy sokak úgy vannak h nincs ilyen lehetőségük .. albérletben élnek küzdenek a napi megélhetésért .. a spórolás egy későbbi könnyebb életre számukra csak álom. De viszont a páromnak így könnyebb.. vagyis inkább kényelmesebb...

Ki fogtok most nevetni h mekkora egy marha vagyok, de egyébként tudnánk hová menni ketten is. Lakás már van neki

de még egy hatalmas összeget fizetnie kéne ki, hogy aztán elkezdhessük rendberakni (öröklés) ő azt mondja h még ez nincs rendbe addig nem akar belemenni mert így a tiszta.. a helyes..Azt a pénzt így is úgy is oda kell adni... nyáron még egy festéssel talán lakható is lenne, viszont a fűtés bevezetés milliós összeg. Néha annyira nem értem őt.

de egyenlőre még én nem tudok beleszállni anyagilag kettőnk életébe addig nincs jogom ilyet kérni tőle.. Talán ha ahogy írták h kitűzünk egy időpontot h meddig maradunk ott és én is keresek .. máshogy látja majd, hogy menjünk minél előbb.De mi van ha nem ha azt mondja maradjunk még.. mert később jobb lesz holott lehet neki csak így kényelmesebb... áááá :-)

2013. ápr. 7. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!