Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira nem tudom mit tegyek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira nem tudom mit tegyek. Ez olyan borzalmas. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
összevesztünk a párommal. EGY éve járunk együtt.én is hibás vagyok, de az anyukája sosem tudott elfogadni bármennyire igyekeztem.Segítettem neki a házimunkába mindig, próbáltam vele kedves lenni, de ő azért sokat piszkált szurkálódott.Az én családom laza és szeretteteljes.sokat dolgoznak ők is, de azt az elvet vallják h a pihenés mindenkinek jár azért.Anyós nem. Ő az állandóan menni kell dolgozni, spórolni elvet vallja.az a helyzet h jó ideje nincs állásom, a páromnak van. Elég jó. Az ő környékükön több a lehetőség.Akármennyire próbálkoztam nálunk nem (ebbe egyébként is lassan belezakkanok) Szóval ugye összevesztünk, de megbeszéltük és nem bírjuk egymás nélkül.Hozzá teszem h ezen idő alatt az anyukája ellenem beszélte, és azt mondta utál nem menjek többet oda. Azt mondja a munkahelyprobléma a fő baja velem.Sem neki sem a páromnak nem kellett sosem engem eltartania. A szüleim segítenek. Sosem kértem pénzt vagy fizették volna ki valamit. Most kitalálta h az az egyetlen megoldása h megmaradjon a kapcsolatunk ha én odaköltözök.Nem a párom fejéből pattant ki az biztos. A párom azt mondja nagyon szeret és csak velem képzeli el.Lehet h találnék munkát ha odacuccolnák , de azzal atudattal ott élni h utál.... csak szerintem nem akarja a fiát elveszíteni v szomrúnak látni ezért ajánlotta fel.Teljesen más körülmények közt nőttem fel, és boldogan.Követelni követeltek az én szüleim is, de náluk az anyja a kapitány. Nagyon szertem a párom.Elvárhatja ezt tőlem h ha szeretem odamegyek? Vagy én elvárhatom tőle h ha szeret, hogy ez ne álljon a kapcsolatunk útjába? Nem ez a típikus anyósellenes vagyok aki csak húzza a száját mindenre, de olyan dolgokat mondott amit még a saját anyám se, de nyeltem... szinte mindig. Ha még 2 évig ott kell laknunk és úgy tudunk külön menni nyugtom lesz tőle, ha már én ezt megtettem a fiáért?
2013. ápr. 7. 22:10
1 2
 11/12 Brilliant válasza:
sZÜLŐKHÖZ ODAKÖLTÖZNI BUTASÁG. fŐLEG, HOYG VAN IS KILÁTÁSBAN KÜLÖN LAKÁS. kI KELL VÁRNI.
2013. ápr. 7. 23:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Ha nem találunk olyan megoldás, ami mindkettőnknek megfelel nem érdemes tovább folytatni úgy érzem. Ha már most csak én alkalmazkodom hozzá, ő meg cserébe értem nem hajlandó alább adni az igényeit, attól tartok az egész életünk ilyen lenne együtt, hogy nekem nincs sok szavam :-( Ha amint tudunk lépünk onnan és nem a kényelmi szempontokat nézzük , mert akkor még lehetne az h jajj még maradjunk egy fél évet és utána sokkal könnyebb, akkor ó na de még ez is milyen jó lenne gyűjtsük a pénzt.. nem akarok évekig ott maradni, csak azért h egy full berendezett kecóban kényelmes életünk legyen, de én meg ne érezzem jól ott náluk magam, vagy beleszóljanak az életünkbe. 24 éves leszek , nem akarok 3-4 évig ott élni csak azért mert úgy a kényelmesebb :-( Úgy érzem ha valóban szeret és fontos vagyok neki .. ha én ezt bevállalom érte.. ő is vállalja be ezt értem. Ha nem .. hát nem. Legalább tudni fogom, hogy ott sosem lenne szavam :-(
2013. ápr. 8. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!