Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Hasonló helyzetben voltam, csak pont a másik oldalról.
Nekem is volt egy srác, akivel egész nap beszélgettünk, az is érdekelt, hogy mit evett, és őt is szintén. Nagyon jól kijöttünk, amikor először beszéltünk is több óra volt. Aztán csak elkezdett közeledni felém, és én nem tudtam hogy kezeljem a helyzetet. Én is éreztem iránta valamit, de nem tudtam eldönteni. Túl hirtelen jött, és fura volt, mert teljesen barátinak indult a dolog.
Nálunk azért, legalábbis a részemről nem volt olyan elmélyült a dolog, mint nálatok.
A vége az lett, hogy mérlegeltem a helyzetet, és úgy döntöttem, hogy mivel még egy ilyen barátom se volt, akivel bármit megbeszélhetek, de tényleg bárkit, ezért nem akarom elveszíteni. És mivel a barátság kitarthat egy életen át, a szerelem nem biztos, ezért az első mellett döntöttem.
Nem tudom jól döntöttem-e, de azóta is beszélünk a sráccal.
Szerintem várj még egy kicsit, lehet a lánynak is olyan fura ez az egész mint nekem volt.
Ha megcsókolt szerintem biztos hogy nem közömbös irántad.
Kitartást!
18/L
Akkor egyik sem volt komoly. Sőt.
Sajnos nem tudok mit mondani, csak annyit hogy kitartás!
Ne szakítsd meg a kapcsolatot, sőt, próbálj neki bókolni stb.
Én a helyedbe megpróbálnám rávenni, hogy menjen el veled egy randira, és azután döntsön! Ha ennyire jól megvagytok, ismered, tedd felejthetetlenné az estéjét/délutánját, majd ha adódik alkalom csókold meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!