Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Hali.Nos,az a helyzet,hogy a legjobb barátom egy lány..Ezzel semmi gond nem volt,amíg..bele nem szerettem..elmondtam neki,de visszautasított.Egyre jobban "megszerettük egymást",és tényleg úgyéreztem,talán mostmár viszonozza.Egész nap beszél(t)ünk,telefonon,net,személyesen,rengeteget együtt vagyunk..Volt egy buli,ahol az exem is ottvolt,és pár órára "eltüntem" vele..amikor a lány(a lánybarátom) megtudta,keresni kezdett,hívott,írt,és amikor visszaértem a szórakozóhelyre,a nyakamba ugrott,majd beszélgettünk..amikor elbúcsúztunk,volt egy szájrapuszi..ezt később többször is megemlítette,hogy bocsánatot kér érte,de nem tudta megállni..perszze,nem volt mért,hiszen nekem is nagyon nagyon jól esett..majd egyik nap suli után elmentünk kettesben sétálni..egyszercsak megölelt,és megcsókolt..és ahogy átölelt,tényleg éreztem,hogy szeret..aztán este írt,hogy nem szeretne barátságnál többet,és nem akar elveszíteni..akkor mondtam neki,hogy szerintem akkor itt be is fejezhetjüük ezt az egészet..felhívtam,és hajnali 2ig vitáztunk,és végig sírt,hogy nem így szerette volna,és hogy sajnálja,de ő nem érez többet,viszont ne legyen vége a barátságnak,mert mindennél jobban szeret...azóta elég sokat veszekszünk,bár mindig kibékülünk,és utána megint meg az ígyszeretlek-úgyszeretlek,éjszakába nyúló beszélgetések,ilyesmik..de nekem ez nagyon rossz így..én már végleg nem tudok többé barátként tekinteni,ő pedig világosan kijelentette,hogy soha nem szeretne többet..mit kéne tennem?Talán mégiscsak jobb lenne elengedni??(azt lehet én sem birnám ki..) 16F2013. ápr. 20. 22:19
11/15 A kérdező kommentje:
Szóval.Már addig eljutottunk,hogy szinte már rajtam feküdt..3 napon át smárolgattunk,ölelések,hosszú csókok,és ma aztmondta,hogy akkor is csak barátságot szeretne,nem menne neki a kapcsolat.Szerintem elbúcsúzok tőle..
2013. máj. 3. 21:25
12/15 anonim válasza:
Mire vársz?!Dugd már meg azt cső.
13/15 A kérdező kommentje:
-.-'
2013. máj. 4. 13:57
14/15 anonim válasza:
Nem vettem észre hogy írtál.:(
Mit mondtál neki? Hogy reagált?
Amúgy nem értem mostmár hogy miért csinálja ezt..
15/15 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem,hogy ez ugyanúgy csak egy "játék",mint az előzőek?és bólintott..de azóta is smárolgatunk,ahányszor kettesben maradunk,meg minden..fogalmam sincs mi jár a fejében..
2013. máj. 19. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!