Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyivel csúnyábbak a pasik mint a nők? Ti is észrevettétek? Hogy találjon magának párt így egy helyes lány?
Biztos, hogy jó helyen keresgélsz, kérdező? Egyáltalán merre keresel?
Én egy kimondottan szép lány vagyok (nem "helyes", hanem tényleg szép), és mindig volt pasim, amikor akartam. És mindig nagyon helyes pasijaim voltak. Szerintem egyáltalán nem nehezebb helyes szingli pasit találni. Meg egyébként ha van is barátnője valakinek, az nem jelenti azt, hogy soha nem szakíthatnak :)
Igazából egyetlen olyan pasim volt, aki nem helyes. És a sors iróniája, hogy úgy tűnik, ennek ellenére ő lesz életem párja :D
Egyébként abban nincs igazad, hogy ettől igénytelen lennék. Nem erről van szó. Egyszerűen csak ha mindent tekintetbe veszek, ő az, aki leginkább hozzám illik. A külső csak egy szempont a számtalan közül, mással bőven kompenzálja :) Ettől még igazi nőnek érzem magam, elég mókás is lenne, ha a nőiségem az határozná meg, hogy mennyire helyes a pasim...
Kérdező! Sajnálom, de ha csak a külsőt nézed, akkor a saját boldogságod alatt vágod a fát.
Remélem, még fiatal vagy, és változni fog a gondolkodásmódod, mert így még magaddal is kitolsz!
Ha megtalálod a szerelmet, és a hibái ellenére is tudod majd szeretni a pasit, hidd el, másképp gondolkozol majd. :)
17/L
42-es: "Én egy kimondottan szép lány vagyok"
Ez a beszéd! ;)
Te csak egy pláza cica vagy, akinek ilyen a gondolkodása.
Mellesleg hozzáteszem egy bunkó beképzelt hisztis nő lehetsz, aki mindent megkapott az életben. Valószínű hogy dohányzol és iszol is mert ez a menő. Tudod a helyes pasiknak biztos hogy, nem kell egy ilyen nő, aki belsőleg egy nulla lehetsz az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!