Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyivel csúnyábbak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyivel csúnyábbak a pasik mint a nők? Ti is észrevettétek? Hogy találjon magának párt így egy helyes lány?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincsenek szingli helyes pasik, amelyik pasi helyes az vagy foglalt vagy szexet akar. Így egy normális kinézetű lánynak nem lehet ismerkedni. Mert szerintem sokkal több a helyes lány mint pasi.
2013. ápr. 22. 11:18
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
88%

Ha így gondolod, akkor keress magadnak nőt... Erre mit mondjunk?

Ha tényleg komoly párkapcsolatot keresnél, és nem villogni akarnál az utcán, hogy hé, ide nézzetek, nekem micsoda macsó pasim van, akkor nem foglalkoznál azzal, hogy úgy nézzen ki, mint George Clooney (amúgy komolyan? ennyire jó nőnek tartod magad, hogy egy ő-kategóriás pasi kezdjen veled? mert gondolom, ha tényleg olyan jó csaj lennél, körberajongnának a jobbnál jobb pasik... bocsi). Egy párkapcsolatot rohadtul nem lehet a külsőre alapozni- mi van, ha dögös, mint a fene, olyan, mint egy fürdőruhamodell, és mégis, kb olyan üres belülről, mint te? Mondjuk, esetedben ez nem zavarna be, de most beszéljünk a normális emberekről... Egy 100% nőt (és nem egy 100% csitrit, mint téged) nem az érdekel, milyen jól néz ki a pasi, sem az, hogy milyen gazdag, hanem hogy jól meglegyenek együtt, jól érezzék magukat, és őszinte szerelem alakuljon ki köztük.

Azt aláírom, nem tudsz felizgulni olyanra, aki külsőre nem jön be, de azért maradjunk már a normáknál, nem csak az általad említett pasik azok, akik képesek előidézni a bugyinedvesedős hatást. Ahogy előttem írta valaki, mindenkinek más a helyes. Nekem olyan barátom van, hogy atyaúristen, de lehet, csak én látom így, neked nem biztos, hogy tetszene, vagy fordítva- akiket te belinkeltél, azok közül nekem sem tetszik mindegyik.

Normális gondolkodással tudnál találni te is pasit, de így, a külsőre hajtva tényleg csak azokkal fog összehozni a sors, akik szexet akarnak, mert valljuk be, aki elég jól néz ki, hogy megtehesse, hogy minden héten mással ébredjen, az nem lesz hülye, hogy ne tegye.

2013. ápr. 22. 11:58
 22/51 anonim ***** válasza:
az is tök furcsa, hogy aki érdemben válaszol, az azonnal le van szavazva, mert nehogy már.
2013. ápr. 22. 12:03
 23/51 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg egy rakás ronda csaj van, de fiúk között meg ugye már, aki nincs kigyúrva, nem elég magas meg nem elég kiemelkedően jóképű, az a ti szemetekben rondának számít, pedig lehet csak átlagos lenne, nem úgy, mitn sok tonnadonna meg agyonsminkelt férfiarcú csaj, akikből egy rakás van, csak az én csoportomban suliban. EGyik rondább, mint a másik. Egy csaj van köztük, akit tényleg szépnek lehet nevezni.
2013. ápr. 22. 12:14
 24/51 anonim ***** válasza:

21.

Hatalmas nagy +1.

2013. ápr. 22. 12:17
 25/51 anonim ***** válasza:

jaj istenem, ezt meg lehetne fordítani, mert pl ha egy csaj szolidabb ruhákat hord, nincs sminkelve abszolut, nem tipeg magassarkuba, nem szolizik, semmi mukorom, akkor már láthatatlan , vagy azt mondják rá hogy olyan mint eg yfiu.ugyhogy nem kell folyton a csajokra mutogatni.

amugymeg aki kapcsolatba van, az oruljon, aki meg nem és szeretne, az kosse fol a gatyáját, mert k*rva nehez lesz találni valakit.ez a lényeg!

2013. ápr. 22. 12:18
 26/51 anonim ***** válasza:
82%
Oké, remélem megadatik neked egy "helyes pasikácska". Úgyis lenyúlják más, jobb nők (ha már egyszer olyan sok van)... ;)
2013. ápr. 22. 12:26
 27/51 anonim ***** válasza:
51%
És még mondja vki, h nem felszínesek a lányok.
2013. ápr. 22. 12:27
 28/51 anonim ***** válasza:
69%
Ilyenek a mai lányok. Ha egy pasi már nem csúcsszuper jóképű, akkor el van ásva. Hát gratulálok kérdező a mentalitásodhoz.
2013. ápr. 22. 12:31
 29/51 anonim ***** válasza:
75%
Továbbra sem értem, hogy egy ilyen kérdésből miért kell általánosítani.
2013. ápr. 22. 12:33
 30/51 anonim ***** válasza:
54%

"Továbbra sem értem, hogy egy ilyen kérdésből miért kell általánosítani."

Mert 10-ből 10 lány ilyen volt eddigi próbálkozásaim alapján, és ez bőven elég az általánosításhoz...

2013. ápr. 22. 12:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!