Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyivel csúnyábbak a pasik mint a nők? Ti is észrevettétek? Hogy találjon magának párt így egy helyes lány?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nincsenek szingli helyes pasik, amelyik pasi helyes az vagy foglalt vagy szexet akar. Így egy normális kinézetű lánynak nem lehet ismerkedni. Mert szerintem sokkal több a helyes lány mint pasi.2013. ápr. 22. 11:18
11/51 anonim válasza:
kérdező: 100% nő vagyok, de mint az első válaszomban is megírtam, nekem is meg neked is más a helyes pasi. ez a Marci gyerek pl abszolút nem jön be.
12/51 anonim válasza:
Na, PUA-sok, megbuktatok a "külső nem számít" szövegetekkel...
13/51 anonim válasza:
ha már példákkal dobálózunk, nekem pl fontos a haj, mert imádok beletúrni, de ennek ellenére Devin is állatira bejön.
14/51 anonim válasza:
Szerintem sem helyes ez a Marci.
Amúgy igen, kicsit felszínesnek tűnik a kedves kérdező. De most minden sértett fiú jön ide hőbörögni, hogy látjátok, mégis csak a külső a fontos, egyetlen ilyen kérdés miatt.
15/51 anonim válasza:
Tényleg ennyivel csúnyábbak a pasik mint a nők?
hát b*szodj meg ezzel a kijelentéssel , linkelj már magadrol egy képet te rusnyaság! ha jonö lennél akkor evidens hogy már lenne/ lett volna 10000. pasid
16/51 anonim válasza:
Kérdező te ronda lehetsz, ha jó csaj lennél akkor lenne barátod is.
17/51 anonim válasza:
ez mar csak igy van, amelyik jo lenne az vagy foglalt vagy csak szexet akar, de ez a csajokkal is igy van, amelyik er valamit, az mar foglalt a tobbi meg :S
18/51 A kérdező kommentje:
15-ös 16-os
Hogyan lenne? Ha eleve több a jó nő mint jó pasi. Statisztikailag nem jön ki a dolog
2013. ápr. 22. 11:56
19/51 anonim válasza:
ám én is igy latom kerdezo, ahogy te.de most rendesen beletapostal a fiuk lelkivilágába, frocsognek is rendesen :D
20/51 anonim válasza:
Tök furcsa, hogy az alapján méritek az embereket, hogy kapcsolatban vannak e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!