Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyivel csúnyábbak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyivel csúnyábbak a pasik mint a nők? Ti is észrevettétek? Hogy találjon magának párt így egy helyes lány?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincsenek szingli helyes pasik, amelyik pasi helyes az vagy foglalt vagy szexet akar. Így egy normális kinézetű lánynak nem lehet ismerkedni. Mert szerintem sokkal több a helyes lány mint pasi.
2013. ápr. 22. 11:18
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

10-ből 10x rossz helyen próbálkoztál.

10-ből 10 kérdésnél látok ilyen válaszokat mégsem gondolom azt, hogy minden pasi ilyen.

2013. ápr. 22. 12:52
 32/51 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mintha 10-ből 10 metál banda ugyanazokat a riffeket tolja, ugyanazok a dalfelépítések és ugyan olyan sablonosak a gitár szólok. Ettől függetlenül nem fogom azt mondani, hogy MINDEN metál banda sz@r és egysíkú.
2013. ápr. 22. 13:04
 33/51 anonim ***** válasza:

nézd nekem nem jön be az aki Neked, nem vagyunk egyformák

nőből több van, ez tény

de ilyen kijelentést nem tennék, mert sok jó srác van, csak szerintem rossz helyen keresgélsz N

2013. ápr. 22. 13:14
 34/51 anonim ***** válasza:
80%
Akkor én kérek elnézést, hogy már megnősültem. Majd a következő életemben szakítok rád időt. Amúgy meg talán TENNI kéne azért, hogy megkapd, amit akarsz. Ha sok jó nő közül te hoppon maradsz, akkor nem vagy elég életrevaló.
2013. ápr. 22. 13:20
 35/51 anonim ***** válasza:
51%
remélhetőleg te is átlagon felüli szépség vagy, és legalább átlagos agyi képességgel bírsz :)
2013. ápr. 22. 13:31
 36/51 anonim ***** válasza:
84%

Smink nélkül megnézve a legtöbb nőt, hát ,én eléggé elgondolkodtam ,hogy melyik is a szebbik nem. A nők ráadásul zömében nem is kisportoltak, nem is magasak, strukturálisan gyengék, a szemöldökük is hullik mint az őszi falevél. Én annyira nem vagyok hanyatvágódva a nők zömétől. Nem nagy reccsenés.....

Szerintem meg a kutyának nem kellenek ezek, azok szívják a fogukat.

2013. ápr. 22. 13:54
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy helyes lányként nem találsz párt és nem csúnya lányként. Akkor lennél igazán bajban.
2013. ápr. 22. 14:05
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkoztál már, hogy miért hivják a nőket a "szebbik" nemnek? Bár ezek után kételkedem ebben az állitásban ugyanis hiába szép kivül az alma ha belül rohadt... Gondolom fel tudod fogni mire célzok. Ja és leminuszozhatsz mind a 10 felhasználóddal, attól még szánalmas vagy.
2013. ápr. 22. 14:17
 39/51 anonim ***** válasza:

kérdező:

Szerinted Egyedi Péter jó pasi?

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=Ah7CV1e1oj4

2013. ápr. 22. 14:21
 40/51 A kérdező kommentje:

39-es

NEM :DDDDDDDDDDD

2013. ápr. 22. 14:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!