Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire éri meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire éri meg odaadónak lenni párkapcsolatban vagy annak "elindításakor"?

Figyelt kérdés
Sok nővel ismerkedtem már, de nagyon kevéssel tudtam érdemi eredményt elérni, valahogy éreztem rajtuk a nagyon erős egót, ami meggátolta őket a kapcsolat kiépítésében. Hogyan tudnám én is keményebben kezelni őket? Nem valami erős az egóm, sajnos hajlandó vagyok alávetni magam. Jobban ki kéne állnom magamért?
2013. ápr. 21. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy számodra használható választ adjunk, kicsit többet kellene tudni rólad. Ennyi alapján nem lehet ezt megítélni.

Szerintem olvasgass a pua.hu-n, ott nagyon jó dolgokat írnak az ismerkedésről, talán valamit tudsz hasznosítani. Hogy mi hasznos abból a számodra, azt csak te tudod eldönteni, pl. leginkább a csajozásra mennek rá, így ha komoly kapcsolat a célod, szűrnöd kell az olvasottakat, de attól még hasznos lehet.

2013. ápr. 21. 19:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a gondom, hogy nem tudom véka alá rejteni a lelkesedésemet. Talán egy kicsit gyerekes ez. De én nem tudok színészkedni, az érzelmek elrejtése is az szerintem. Csak valahogy ezt nem értékelik sehol :D Túl impulzív vagyok.
2013. ápr. 21. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az elején inkább mérsékelten, óvatosan. Ilyenkor még a tetszés, a szimpátia van meg, alakulóban van a vonzalom, de nem tudni, lesz-e belőle valaki. Természetesen jó, ha kimutatjuk, hogy komolyan érdekel a másik, de azért teljesen a lábai elé vetni magunkat nem kell. Még ijesztő is lehet a másiknak.
2013. ápr. 21. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:
... lesz-e belőle valami, nem valaki! Bocs. :D
2013. ápr. 21. 19:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Ott már baj lenne, ha valaki lenne belőle :D Köszi.
2013. ápr. 21. 19:39
 6/6 nemesg344 válasza:
Győződj meg ròla hogy a csaj tényleg szeret e addig semmi de tényleg
2013. ápr. 30. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!