Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Előfordult már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Előfordult már veletek, hogy olyan párkapcsolatban éltetek, ahol a párotok szerint túl vékonyak voltatok és fel akart titeket hizlalni/piszkált a súlyotokkal? Mit tettetek?

Figyelt kérdés
légyszi írjatok kort súlyt és a párotok testalkatát

2013. ápr. 13. 04:53
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Milyen durván piszkált titeket? kritizált? vagy szó szerint tömött titeket? vagy csak megjegyezte? megalázott?
2013. ápr. 13. 04:55
 2/26 anonim ***** válasza:

TTI normál szerintem az, ami elfogadható. Aki kórosan sovány, azt hízlalni kell.

Bocs, h belepofátlankodtam :)

2013. ápr. 13. 04:55
 3/26 A kérdező kommentje:
TTI? ezt nem értem ...
2013. ápr. 13. 04:58
 4/26 anonim ***** válasza:

Thurlby Thandar Instruments

egyébként meg milyen párkapcsolat az, ahol megalázzák a másikat? és piszkálják? vagy tömik?

2013. ápr. 13. 04:59
 5/26 anonim ***** válasza:
testtömegindex. sztem a normál testtömegindex általában már súlyfelesleget jelent... én nem hízlalnék senkit, ha anorexiás akkor etetném jó kajákkal és edzenék vele, hogy izmosodjon :)
2013. ápr. 13. 04:59
 6/26 A kérdező kommentje:

jah hogy testtömegindex :D -.-"

Ez hülyeség amúgy...anyum 50 kiló volt a 168 centijéhez egészen 32 éves koráig( amikor engem megszült)

pedig sohasem fogyózott

2013. ápr. 13. 05:00
 7/26 A kérdező kommentje:

"testtömegindex. sztem a normál testtömegindex általában már súlyfelesleget jelent... én nem hízlalnék senkit, ha anorexiás akkor etetném jó kajákkal és edzenék vele, hogy izmosodjon :)"

normál testtömegindexben benne van a "normál" szó....

2013. ápr. 13. 05:02
 8/26 anonim ***** válasza:

Megalázni nem aláznám soha, csak megmondanám, hogy

aggódok az egészségéért, mert kórosan sovány. De ez

már akkor, ha tényleg nagyon vékony...

168/50 az teljesen jó.

Miért, téged megalázott ?

2013. ápr. 13. 05:04
 9/26 A kérdező kommentje:
háát nem alázott meg. illetve csak olyan szempontból, ha kevesett ettem, vagy nem púpos volt a tányérom, vagy nem ettem meg mindent, akkor akár a barátaim előtt is elkezdett piszkálni. a szüleim előtt is, az edzőnk előtt is. miért nem eszek sütit? miért csak annyit eszem? miért nem veszek még? miért vigyázok az alakomra?
2013. ápr. 13. 05:09
 10/26 anonim ***** válasza:
egyébként kérsz pogit?
2013. ápr. 13. 05:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!