Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Előfordult már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Előfordult már veletek, hogy olyan párkapcsolatban éltetek, ahol a párotok szerint túl vékonyak voltatok és fel akart titeket hizlalni/piszkált a súlyotokkal? Mit tettetek?

Figyelt kérdés
légyszi írjatok kort súlyt és a párotok testalkatát

2013. ápr. 13. 04:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
13 161cm-es magasságnál ez a súly amit irsz, nem vékony.Hanem picit sok. 170-es magassághoz számít vékonynak.
2013. ápr. 13. 06:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Az anorexiást te biztos nem hizlalod, mert még inkább bezárkózik.

Engem is piszkáltak itthon, és olyan szinten megutáltam a családom egy kis részét emiatt, hogy nincs rá szó. Szabályosan utáltam enni, kerültem, hogy előttük, mert sértegettek, megaláztak, és ez ördögi körré vált.

Totál rágörcsöltem az evésre, rossz szájízzel ültem le (már megint miket fognak megjegyezni), stb.

Mellesleg, ha a barátom ilyennel piszkálna, nagyon hamar kidobnám őt. Jó, néha megjegyzi ő is, hogy "csak ennyit eszel"?, de gyorsan leállítom. Tudja, hogy anorexiás voltam, de még nem tudtam vele olyan mélyen beszélni róla, hogy megértse, miért ne szekáljon az evéssel.

2013. ápr. 13. 07:54
 23/26 A kérdező kommentje:

"161cm-es magasságnál ez a súly amit irsz, nem vékony.Hanem picit sok. 170-es magassághoz számít vékonynak"

161 cm 54kg :20,83es tti

161/55 kg:21,22es tti

161/56 kg: 21,6es tti

a normál testtömegindex 20 és 24,9 között van.+nekem a csontozatom is alapból erős. ha 50 kilós lennék már gebének számítanék( tapasztalat)

2013. ápr. 13. 09:18
 24/26 anonim ***** válasza:
Az ilyen beteg, én elhagynàm. Sajnàlnàm, hogy nincs ízlése.
2013. ápr. 13. 11:49
 25/26 anonim ***** válasza:

"ha 50 kilós lennék már gebének számítanék( tapasztalat)" akkor viszont visszavonom amit írtam, mert én olyan vékony csontozatú lányokra gondoltam akik 170 centihez 47-48 kilóval se gebék :D na az olyan 60 kilósan már nem nézne ki szépen, pedig ugye normál tti.

Paleózol? :) vagy valami hasonló?

2013. ápr. 13. 12:20
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy vekony egyaltalan, inkabb normal, vagy kicsit husis. Meglehet a ficko perverz egy kicsit, es a nagyob darab lanyokat szereti, de akkor meg minek van veled...
2013. ápr. 13. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!