Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj ha egy párkapcsolatban nincsenek veszekedések?
A barátommal 1 éve vagyunk együtt. Előtte kb 10 évig haverok voltunk.
Egyik barátnőm azt mondta h szerinte ez nem kapcsolat, h nincsenek veszekedések..
Egyáltalán nem baj, sőt, örülj neki. :)
Kár, hogy velem képtelenség lenne ilyen kapcsolatot kialakítani. :'D
Most nagyon ritkán szoktatok vagy egyáltalán nem? Na, mert ez nem mindegy.
Szerintem egyébként nem baj, sőt. Mondjuk kisebb nézeteltérések azért gondolom mindenkinél akadnak, de itt nem arra gondolok, hogy üvöltözés és megsértődés. Szimplán csak valamiben nem egyezik a véleményetek. Én amúgy sem vagy híve a veszekedésnek, de vannak folyton balhézó párok. Mindenkinek más a temperamentuma.
A nők azt mondják jó ... aztán szakítanak mert unalmas vagy és ellaposodott a kapcsolat.
Na ezt hívom én logikai rövidzárlatnak.
35 F
Szerintem sem a veszekedések hiánya miatt lesz unalmas egy kapcsolat. Én örülök inkább annak, hogy nem veszekedünk folyton hanem inkább megbeszéljük normálisan a gondjainkat.
Előző barátommal nagyon sokat veszekedtünk és az miatt ment tönkre a kapcsolatunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!