Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem jó jel ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem jó jel ha egy párkapcsolatban abszolút nincsenek veszekedések?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyok együtt a barátommal és még soha nem veszekedtünk úgy igazán. A családom szerint nem fog sokáig tartani ez a kapcsolat, mert felgyülemlik a feszültség aztán baj lesz. De én nem érzek magamban semmi feszültséget, meg saját bevallása szerint ő sem. 20/L
2009. aug. 25. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem baj ha nincs veszekedés én örülnék ha a 9 hónap alatt egyszer sem veszekedtünk se de volt hogy többször is és nagy veszekedések is voltak megsértődések... de utcso 2 hónapba alig volt és olyan jó érzés volt együtt lenni vele szóval szerintem örülj amíg nincs ha meg van akkor meg viseld el és próbálJÁTOK megoldani
2009. aug. 25. 23:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Én 20/L , Párom 25/F. Több mint 1 éve vagyunk együtt, s 3x veszekedtünk csak. Imádjuk egymást! nem értek egyet a családoddal.
2009. aug. 25. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 2 éve élek kapcsolatban.Nálunk azért néha vannak veszekedések.De nekünk ez valahogy nemgond.Fél óra alatt kiadunk magunkból minden sérelmet aztán hónapokig mindenki boldog.Nálunk ez így megy.
2009. aug. 25. 23:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, az exemmel én se veszekedtem szinte soha. A mostani kapcsolatomban néha hörgünk egymásra, és ez most fura lesz, de valahogy ez adja meg a dolog igazi csodálatosságát. Veszekedés után érzem a legjobban, hogy mennyire jó vele. Valahogy úgy tudom leírni, hogy ha az ember mindig magasan szárnyal, akkor egy idő után az lesz a normális, és megunja. Hogyha vannak hullámvölgyek, akkor viszont van mihez képest érezni, hogy milyen magasan vagy :) Tudod "árnyék nélkül nincs fény"
2009. aug. 25. 23:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi is több mint egy éve együtt vagyunk de komooly balhé meg nem volt(kopp kopp kopp:D) csak ilyen kissebb összezördülések:)
2009. aug. 25. 23:45
 6/10 anonim ***** válasza:
A bnömmel több mint 2 éve voltunk eggyütt. Sokat veszekedtünk, és örültem ha nem haragszik meg rám ha más lánnyal beszéltem. De sokszor hallottam már hogy egy kapcsolatba muszáj a veszekedés, nem azt mondom hogy folyton, de ha évente 3-4 veszekedtek úgy jó. De persze nem kényszerből hanem csak úgy jöjjön. Hülyeségnek hangzik én is azt hittem, de ez kell.
2009. aug. 26. 00:18
 7/10 anonim ***** válasza:

apróságokon hetente összekapunk,legtöbbször párom direktbe csinálja szerintem,hogy bujjak hozzá,és engeszteljem..:D

nagyobb veszekedések is vannak 2-3 havonta,akkor mindig közli hogy nemis szeret,nemis akar látni többet,egyebek...félóra mulva meg kismillioszor akarja hallani hogy mindennél jobban szeretem:D

kell néha veszekedni,a legjobb a békülősszex:D

22/L

2009. aug. 26. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:

ha abszolut legkisebb osszekapas sincs az sokszor annak a jele hogy az egyik fel mindenben enged, mindent rahagy a masikra.es ez a masik fel szamara egy ido utan unalmas lesz. eleinte jo h alkalmazkodo, nem hisztis a parja, jo a kapcsolat de egy ido utan megunja vagy elege lesz abbol h "magaval jar" es a tarsanak nincs velemenye semmirol. de ha ez nalatok nem all fent akkor nem hinnem h gond lenne.

a masik h ha van vmi problematok es megbeszelitek, ha vmi zavar azt nem lenyelitek hanem elmondjatok, meg akkor is ha a masik megsertodhet vagy rosszul eshet neki akkor nem lesz ami felgyuljon. ez nem muszaj veszekedes formajaban zajlodjon csak sajnos sokszor azza fajul. neha ki kell adni a gozt. de ha mind2en ugy erzitek h minden rendben akkor ne aggodj.

2009. aug. 26. 09:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Meg szoktuk beszélni a problémákat, csak nem veszekedés formájában. Akkor megnyugodtam, inkább élvezem amíg tart(remélem jó sokáig még) :)
2009. aug. 26. 13:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez teljesen személyfüggő... Két nyugodt ember elég ritkán (Vagy, mint esetedben: soha ) veszekszik, két idegmókus meg egymást tépi nap mint nap... Ilyenek a kapcsolatok :) Örülj, hogy sikerült ilyet találnod :)
2009. aug. 27. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!