Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha párkapcsolatban éltek, meddig mentek el egy másik lánnyal a flörtölésben? És miért flörtöltök kapcsolat mellet?
Komoly válaszokat! Köszönöm!
21L
mert flörtölni jó. jó nézni egy mosolygós lányt, hogy én hoztam ki belőle, azt amit...
Amíg nem smárolgatunk, meg dugunk, vagy orálozunk, addig nem is értem miért aggódtok. :)
A barátnőm mellertt megnézem a csajokat, ha lehetőség flörtölök is, de nem csalom meg. Egy csók sem fér bele.
Régen rengeteg csajt fűzögettem. Nem barátnőt akartam, csak az élvezet miatt csinálltam.
Ha most flörtölők, akkor annak az oka az, hogy hiányzik a régi csajozgatás és a fontosabb, hogy lássam nem lettem egy senki. Barátnő mellett nincs közöm másik csajhoz. Olyan érzésem van, mintha meg lennék bélyegezve és egyik csajt sem érdeklem. Régen mindenki friss hús, préda volt. Most csak egy csaj...
Az esetek nagy részében elég, ha a vonaton rámosolygok egy lányra ő pedig visszamosolyog.
Köszönöm a válaszokat.
Várok még válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!