Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod fontosnak a csókokat, csókolózást a párkapcsolatban, ill. a testi kapcsolat során? Kapcsolatodban mennyire jellemző?
Nagyon, nem telik el óra csókolózás nélkül, a puszi küldözgetésről és egyebekről már nem is beszélve, pedig már egy éve együtt vagyunk.
22/L
Én fontosnak tartom!
Szinte minden nap csókolózunk amikor együtt vagyunk, vagy vacsinál vagy ebédnél a falatokat úgy adjuk egymás szájába, és átlagosan 3 naponta szexelünk. Minden nap simogatjuk egymást, és szinte minden nap úgy alszik el a barátnőm hogy mindaddig simogatom...26/f
Nekem fontos,de a páromnak nem...
3 éve vagyunk együtt,eleinte "állandóan egymás szájában voltunk",de ez hamar alábbhagyott.Neki az is csóknak számít,ha ad egy hosszú puszit a számra,ezt gyakran meg is teszi,de igazi nyelves csókkal ritkán "támad le" szeretkezésen kívül.
Számomra nagyon fontos és szerencsére a párom is így gondolja.3,5 éve vagyunk együtt,de még mindig rengeteget csókolózunk és szájrapusziból is kiosztunk vagy 100-at egy nap. Szex közben szinte végig csókolózunk,ez hozzá tartozik.Nem tudom elképzelni enélkül a kapcsolatunkat,nekem szükségem van rá,hogy érezzem a szeretetet.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!