Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az igaz, hogy a tini szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a tini szerelem nem tart örökké? :O

Figyelt kérdés
Csak vannak kivételek.
2013. ápr. 20. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Biztos vannak kivételek, mert hiszen az erősíti a szabályt, másfelől meg a legtöbb kapcsolat meg csak a dugásról szól, nem pedig arról hogy ha te nem lennél el sem tudnám képzelni az életem senkivel.......
2013. ápr. 20. 20:16
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Vannak nagyon ritka kivételek. Pl anya és apa.15 éves koruk óta ismerik egymást 17évesen jöttek össze 23évesen összeházasodtak és már több mint 20éve házasok,soha nem volt más az életükben,egymás első és úgy érzem utolsó szerelmei,azóta is töretlen a kapcsolatuk,szeretik egymást,nyilván ehhez az kell hogy egymás legjobb barátai is,és mindig mindenben számíthatnak a másikra,mivel mindkettőjük elég erős,határozott egyéniség,vannak vitáik,de semmi szakítás vagy ilyesmi nem volt köztük soha

Én büszke vagyok arra hogy nagyon ritkán,de ilyen is előfordul a mai világban.:)

2013. ápr. 20. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tart örökké de csuda szép :-D
2013. ápr. 20. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!