Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megvan az esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvan az esélyem?

Figyelt kérdés
13 vagyok, és őrülten szerelmes... csak arra az egy fiura tudok gondolni, folyton ő jár a fejemben és olyan furcsa bizsergés fog el mikor közel vagyunk egymáshoz, más vagyok akkor... sokkal hangosabban beszélek meg mással foglalkozok. Miatta kezdtem el diétázni is, amúgy mulatt vagyok ami azt takarja, hogy félig fekete félig fehér... és mikor jövök le pl.: zsivongóba akkor mindig egymásra nézünk... én meg elbújok xd egyépként nagyon kedves, meg minden :) igaz, hogy cigizik de azt se sokat és nyolcadikos... :D lehet esélyem nála?

#tini #szerelem #iskola #nidédzser
2013. márc. 13. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:
48%
Honnan a fenéből tudjuk, hogy mit gondol a srác?! Főleg látatlanba. De azt mondom, esélyed mindenre van, az is lehet, hogy holnap belé csapódik egy meteorit. De az is lehet, hogy egy teherautót vezető unikornis fog elgázolni holnap 13:42 perckor a Margit hídon. :P Mindenre van esély Ráadásul fele-fele arányban, vagy bejön , vagy nem. Ilyen egyszerű.
2013. márc. 13. 21:45
 2/2 A kérdező kommentje:
xd
2013. márc. 13. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!