Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mért jött meg mégis? Tegnap...

Mért jött meg mégis? Tegnap halvány + tesztem volt (nem medi lab) és tegnap este megjött. Rendesen megvan. Már semmi esélyem ugye?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve!!!!!
2008. aug. 14. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Kilökődött a petesejt. Ennek nagyon sok oka lehet, valószínűleg nem volt egészséges. Vagy már többször is volt ilyen? De az is lehet, hogy téves riasztás volt a pozitív teszt. Bizonyos gyógyszerek pl. be tudják folyásolni a tesztet.

Ha rendesen megjött, mennyisége, minősége szokásos, akkor nincs ott baba. Sajnálom.

2008. aug. 14. 20:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Most csináltam Gabriel tesztet és nagyon halványan de ott a 2.csík. Most akkor vetélek vagy van még remény hogy megmarad?
2008. aug. 14. 20:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Azt szokták mondani, hogy két csík az nem csak úgy van. Még ha halvány, akkor is csík! Bírd ki még ezt a pár napot valahogy, míg tuti eredmény nem lesz! Én azért már szeretnék 2 csíkot látni :)
2008. aug. 14. 20:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem minnél előbb dokihoz menj el és ott majd kiderül ,

én úgy gondolom hogy van ott baba csak későn fogant meg a szervezeted pedig úgy emlékezett hogy meg kell jönnie!

Nálam is ez volt!

2008. aug. 14. 20:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolótol kérdezném hogy neked mennyire volt meg a menzi? (5 napot késett) és utána mégis megmaradt a baba? Gratula!
2008. aug. 14. 20:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Mennyire van meg a mensid?Piros? vagy sotet barnas/bordos?? Gorcsolgetsz???
2008. aug. 14. 20:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök csak a menzis érzés, hát úgy normálisan van meg, talán kevesebb egy picikét, nem barnás hanem vörös színű. Nem tudom mi van, abban bízom hogy ha van baba megmarad. Tegnap még a Gabriel negatív volt most meg látszódik nagyon kicsit a halvány vonal. A reggeli Clearblue volt. Az is halvány volt.
2008. aug. 14. 20:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök csak a menzis érzés, hát úgy normálisan van meg, talán kevesebb egy picikét, nem barnás hanem vörös színű. Nem tudom mi van, abban bízom hogy ha van baba megmarad. Tegnap még a Gabriel negatív volt most meg látszódik nagyon kicsit a halvány vonal. A reggeli Clearblue volt. Az is halvány volt. Ja igen, a pé-m a 20. nap volt, 30 napos ciklusból.
2008. aug. 14. 20:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, többször ment el az üzi!
2008. aug. 14. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Menj mihamarabb orvoshoz,hátha megtudja neked támogatni gyógyszerrel a babókát!
2008. aug. 15. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!