Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak. Mit tegyek?
Pár napja szakított velem a barátom. Fiatalok vagyunk, 17 évesek, 5 hónapos kapcsolat volt. Én nagyon szerelmes voltam belé, de ő már nem, és ezért szakított velem. Az utolsó hétben már alig beszélgettünk és rengeteget vitatkoztunk, mert felhoztam azt, hogy miért nem keres, mostanában mindig én kerestem őt, és ekkor őszintén bevallotta, hogy azért, mert már nem érez irántam semmit sem. Ez a mondat rettenetesen fáj. Én a sok vita ellenére is kitartottam mellette mindig, mert nem lettem volna képes otthagyni, pedig sokszor súlyosan megbántott. Most úgy érzem összetörték a szívemet, beletiportak a lelkembe. Azt hittem ez lesz a nagy szerelem, főleg, hogy én nem vagyok az a pasizós fajta lány, nekem ő az első barátom. Én komolyat terveztem, azt akartam hogy ő legyen életem első és utolsó szerelme. Nagyon hiányzik, legszivesebben még visszamennék hozzá és könyörögnék neki, de tudom hogy ez lenne a lehető legrosszabb amit most tehetnék. De a szívem fáj és nem tudok most másra gondolni csak rá, hogy elhagyott. Még bizakodom abban hogy talán később visszafogad, vagy pár év múlva esetleg. Komoly srácnak tűnt, és most kiderült hogy mégsem az, és akkorát csalódtam benne, hogy teljesen a padlóra kerültem, ekkorát még egy emberbe se tudtam csalódni. Azt mondta mindig hogy szeret, meg hogy élete végéig csak engem fog szeretni, aztán máról-holnapra hirtelen végett vetett a kapcsolatunknak. Annyira fáj az egész, hogy ilyen gyorsan vége lett, hiszen előtte még egy hete azt mondta, hogy nagyon szeret (de akkor bizonyára már azt is kamuzta). Hiányzik az ölelés, a csók, az hogy van valaki mellettem áll társként. Hiányzik maga a párkapcsolat is, ha ő nem is jön már vissza, szeretném ha valaki gyorsan pótolná a helyét a szívembe, mert most egyedül nagyon nehéz. Teljesen szerencsétlennek érzem magam, fáj, hogy már "soha" nem fog keresni(ahogy mondta), nem foghatom a kezét, nem ölelhetem már meg soha, nem is beszélhetek már vele soha. Nagyon rossz ebbe belegondolni, hiszen nem sokkal előtte még öleltük és csókoltuk egymást...
Mintha meghalt volna, úgy eltűnt az életemből.
Mit tegyek? Keressem fel újra, hátha visszafogad? Vagy hagyjam békén, ne zaklassam? (Azt mondta hogy ennek már "örökre" vége, ez már nem működik tovább)
Istenkém:( Átérezem a helyzetet...
De tényleg ne keresd, mert azt zaklatásnak venné, és valószínűleg zavarnád őt... Bocsi, ha nyers voltam, de így van.
Menj, sírj a barátnőidnek, pityeregd ki magad, egyél csokit, stb, aztán menj (majd ha már legalább annyira jól leszel) bulizni, szórakozni. Próbálj meg elfoglaltságot keresni magadnak, minél többet, hogy egy percet se gondolj rá. Tudom, nehéz. Én is nemrég éltem át egy hasonlót. De tényleg, a legjobb ha megpróbálod -leginkább a barátaid segítségével- jól érezni magad. Ezt a fiút meg ne keresd, mert a végén gyakorlatilag már hülyített, és nem lenne veled se kedves, se semmi, és mondom, valószínűleg nyűg lennél neki.
Sajnálom :(
Hidd el, a legtöbb ember átélte már ugyanezt. Valahogy törvényszerű, hogy az első szerelem mindig fájdalmas véget ér.
Ugyanakkor túléled! Leszel még szerelmes, ennél sokkal jobban, még ha most úgyis gondolod, hogy "ááh, sosem, ő volt az igazi".
Itt a tavasz. Menj a friss levegőre, sportolj, menj barátokkal fagyizni, koktélozni, szórakozni.
Ismerkedj, és hamar rád talál a szerelem.
Az exet pedig hagyjd, nem ő a te embered. Fájdalmas beismerni az első szerelemnél, hiszen legtöbbünk komolyan gondolta és azt hittük vele éljük majd le az életünket.
Mindenesetre leszel még te sokkal szerelmesebb. :)
Fel a fejjel!
miért kéne felkeresned!! nem kell!!
Ő mondhatta, hogy szeret, mert az nem azt jelenti, hogy szerelmes beléd! Te szerelmes voltál bele, de a két fél soha nem szeret egyformán, ez jó ha tudod. 17 évestől ne várd el életed végéig fog tartani, mert nem így van, ettől még lehet komoly srác, hogy ketten nem úgy éreztetek egymás iránt. Az együtt járásban az érzelmi megnyilvánulások hiányoznak persze, de nem ezen kellene agyalni. A veszekedések is azért voltak, mert már ott érezte, hogy nem szerelmes. Szóval csinálj olyan dolgokat, amiket eddig nem, felejtsd el, ebből már nem lesz semmi. N
Elhiszem, hogy fájdalmas, az én hátam mögött is sok ilyen időszak áll, ilyenkor az a legjobb, ha kisírod magad, más nem használ. Egy hét után könnyebb lesz, aztán még könnyebb, és még könnyebb. Ha suliban nem tudsz koncentrálni, az lenne a legjobb, ha nem mennél be pár napig. Tudom, milyen rossz úgy ott ülni, és nézni a boldog embereket. Beszélgess a barátnőiddel, panaszkodd ki magad. Otthon foglald el magad valamivel, takaríts, főzz, filmezz, esetleg élvezd ki a jó időt, fuss, vagy biciklizz, ilyenkor minden mozgás jót tesz:). Hidd el, túl leszel rajta, de semmiképp se keresd fel.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!