Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak, tanácsot kérnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak, tanácsot kérnék?

Figyelt kérdés
Pár hónapja ért véget a kapcsolatunk, hosszú volt, de még mindig nagyon szerelmes vagyok, pedig nemis beszélünk. Valami tanács mert már megöröl ez a szar helyzet. Nyitni se tok semerre se, csak rá gondolok.Nagyon megfogott.
2013. jan. 15. 15:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Miért lett vége?
2013. jan. 15. 15:27
 2/23 anonim ***** válasza:
hát, ezzel nem igen tudsz mit csinálni :S
2013. jan. 15. 15:29
 3/23 A kérdező kommentje:
sok kis apró dolog összejött
2013. jan. 15. 15:29
 4/23 A kérdező kommentje:
:S
2013. jan. 15. 15:30
 5/23 anonim ***** válasza:

Meddig nem lesz még az "akkoriban volt, mikor xy-nal jártam"?

Meddig leszel maradsz egy halott kapcsolatban egyedül? Mikor kerül a helyére, mint egy szép emlék, ami ugyanabban a formában nem létezik többé? Mennyi időd van erre reálisan? Megéri egy emlékbe kapaszkodni, és a jelent elengedni?

2013. jan. 15. 15:32
 6/23 anonim ***** válasza:
Egyelőre még nem is nagyon kell nyitnod semerre,először is meg kell tanulnod egyedül jól érezni magad,és felkészülni egy új szerelemre.Időt kell adnod magadnak a gyászra,hogy feldolgozhasd a szakítást.Aztán következő lépésben meg kell tanulnod jól érezned magad a bőrödben.Utána gondolkozhatsz új kapcsolaton,mert így érdemes csak belevágni.
2013. jan. 15. 15:35
 7/23 anonim ***** válasza:
Ez sajnos ilyen. Nem tudsz vele mit tenni. Idő kell mire elmúlik. Én is hasonlóban vagyok, csak engem a menyasszonyom hagyott el. Ilyen az élet. Egyszer fenn, egyszer lenn.
2013. jan. 15. 15:35
 8/23 A kérdező kommentje:
:S Hát majd lessz valami, de sajna még a remény nem hallt meg bennem pedig ideje lenne neki
2013. jan. 15. 15:42
 9/23 anonim ***** válasza:
sok kis apró dolog miatt nem szakítanak, mi a valóság? miért?
2013. jan. 15. 15:44
 10/23 A kérdező kommentje:
Mert mikor utoljára láttuk egymást, valahogy izott még a levegő.... vagy már nemis tom én már ezt az egészet, belekavarodtam.
2013. jan. 15. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!