Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan pasik, akik elhagyták a feleségüket az új barátnőjük miatt?
Figyelt kérdés
Kérek mindenkit, hogy csak azok írjanak, akik valóban megtették, vagy tervezik megtenni!2012. jan. 5. 21:47
2/22 anonim válasza:
Ja mert azokat lehordanád a sárga földig mi? HAH
3/22 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül passzol a nevedhez a viselkedésed.
2012. jan. 5. 21:50
4/22 anonim válasza:
Elhagyni egy feleséget egy új szutyok miatt? Hogy pusztulna már el az ilyen! De utálom az ilyet! Akkor meg minek vette el? Idióták!
5/22 A kérdező kommentje:
21.50-es, nem! Csak kérdezni szeretnék. Új barátnő vagyok..
2012. jan. 5. 21:51
6/22 anonim válasza:
Én egy másik csávó miatt hagytam el
7/22 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez azért ritka. A legtöbb férfi csak félrekacsintgat, de ahhoz gyáva, hogy a felesége elé álljon és elváljon. Főleg ha van gyerek is. De persze nem kizárt, csak szerintem ritka.
8/22 anonim válasza:
Ja, h te is egy olyan rib@nc vagy aki a megcsaló fél párfogója értem. Van egy rossz hírem senki nem fog támogatni....
9/22 anonim válasza:
igen megtortenhet,ha nagyon szerelmes meg bele, (eszre lehet venni rajta) akkor ha a volt baratnoje,felesege visszafogadna akkor igen,de ha o szakitott akkor nem kell feltened
10/22 menta34 válasza:
90%, hogy te is megetted a maszlagot. Bocs, de megérdemled. Minden nő megérdemli aki bedől a baromságoknak. A pasik azért hazudják le nektek a csillagokat mert még az is kevés! Aztán sírtok ha koppantok... Ha meg van egy pasi aki bevallja őszintén, hogy csak szeretőt keres kinevetitek, holott simán lehet, hogy a szeretőjének több figyelmet és törődést adna, mint a nagydumás a "leendő feleségének" aminek a vége csak a kitágult ánusz és a rendszeres arcpakolás :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!