Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelenthet az, hogy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet az, hogy nekem csak azok a pasik tetszenek akiknek van barátnőjük? Mi ért van ez?

Figyelt kérdés

Ok, azért a ,,csak'' nem annyira csak, mert tetszenek más fiúk is. De pl. egy volt osztálytársam sokáig szerelmes volt belém, de én mindig visszautasítottam. Most meg hogy van egy komoly barátnője, ,,megtetszett'' nekem.

Nem szeretném azt hinni magamról, hogy sz*ka vagyok, vagy hogy örömet okoz, hogy mások barátjának csavarhatom el a fejét. Nem érzem azt, hogy így lenne, de mégis..ez túl sok véletlen...

2011. dec. 2. 14:32
 1/10 anonim ***** válasza:

1. mert egy kis erkölcstelen kurv@ vagy

2. egy erkölcstelen kis irigy kurv@ vagy

3. azért tetszenek a foglalt pasik mert te is vágysz arra a boldogságra amit egy párkapcsolat adhat, csak lusta vagy ezt kialakítani és azt hiszed h a foglalt pasinál nem kell ezeket a lépéseket megtenni...csakhogy meg kell!!! szval vonulj vissza és keres szabad pasit ha nem akarod, hogy az 1-es vagy 2-es ponttal illessenek az emberek!

21/L

2011. dec. 2. 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:

a világ legnagyobb nőcsábásza szerint, aki sok könyvet is írt a nőcsábászatról, (Mystery)

szerinte a nők agyában a legerősebb vonzalmi kapcsoló az, ha már több nő is kiválasztotta őt előtte.

Ez a nőknél ösztönös, figyeld meg ha belépsz úgy a diszkóba, hogy mindkét válladon csüng egy bombázó, az összes csaj meg fog bámulni, hogy ki ez a pasi?:o

Ha meg egyedül kullogsz be, mint a macskaszar az őserdőben, senki rád se baszik.. így van ez

2011. dec. 2. 14:37
 3/10 A kérdező kommentje:

elsőnek: nem értem a miért vagy dühös, de végül is a te problémád, azért kösz, elgondolkodtató amit írtál...

Nekem kifejezetten ellenszenves az olyan pasi, aki két bombázóval lép be a diszkóba. (Tudom, hogy ezt nem szó szerint kell elképzelni)

2011. dec. 2. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Gondolom első azért írt úgy mert már nyúlták le pasiját. Amíg veled nem csinálják meg addig nem fogod érteni.
2011. dec. 2. 15:15
 5/10 anonim ***** válasza:
hozzászólnék újra, amikor egy nőt megcsal a pasijuk, akikhez már alapból vonzódnak (különben nem lenne vele kapcsolatuk) azért esik olyan szarul, mert a nőiességét, a női öntudatát nagyon rombolja, azonkívül kirekessztettnek érzi magát. a nő ősi ösztöne hogy egy értékes pasit szerezzen meg magának, aki majd viszi a kaját neki és a gyerekeinek. Az az erős vonzalom, ami a nőben keletkezik ha érzékeli, hogy már több nő is kiválasztotta magának az adott pasit abból fakad, hogy "más nők már elvégezték helyette a piszkosmunkát" azaz, már megállapították, hogy ÉRTÉKES a pasi. (ELSŐ számú szabály: egy nő a nála értékesebb férfihoz vonzódik) 21/F
2011. dec. 2. 15:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy normális.
2011. dec. 2. 16:01
 7/10 anonim ***** válasza:

hát így vonzóbbnak látod talán, hogy másnak is tetszik. ösztönös dolog.:D

engem addig nem zavar, amíg az én barátomra nem másznak rá, mert ha valaki megteszi úgy rúgom nyakba, hogy a csigolyáit a száján keresztül köpködi ki. már elnézést.:D

18/L

2011. dec. 2. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Jaj kedveském én nem vagyok dühös, csak ahogy láthattad elitélem és lenézem az olyan egyedeket (direkt nem nevezem őket nőnek) akik a saját önzőségük miatt képesek tönkretenni bármit is:). Az én kapcsolatomba is próbálkoztak nem egyszer, sőt a mai napig előfordul az ilyen és hidd el akármennyire is sziklaszilárd a dolog ez nem esik jól az embernek. Mindenesetre örülök, hogy elgondolkodtatott a dolog, de ettől függetlenül képzeld el a helyzetet fordítva is, hogy a te pasidra pályázna egy csaj...

Ha még kérdéses lenne az első voltam.

2011. dec. 2. 17:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Tök fölösleges elképzelni, velem is megtörtént, hogy lenyúlták a barátomat. Nem esett jól, ez tény. Én mégis a fiúra voltam jobban kiakadva, a lányt nem is ismertem...

És csak azt akarom mondani, hogy nincs jogod ku*vának nevezni, mert meg sem fordult a fejemben, hogy lenyulom a csaj kezéről azt a pasit akihez most valahogy jobban vonzódom, mint mikor utánam kullogott. Sőt, nagyívben elkerülöm őket...

2011. dec. 3. 08:54
 10/10 anonim ***** válasza:
akkor elég rosszul fogalmaztad a kérdést, sőt ha el is kerülöd akkor minek tetted fel a kérdést? te nem K. vagy hanem egy idióta...
2011. dec. 4. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!