Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszenek a magas lányok?
Igen eléggé 175 az átlag férfi magasság, én is annyi vagyok.
Átlag női 170
18/F
Ja hogy zavarna-e nem, nem különösebben.
Max akkor, ha egy magas velem, és még arra rávesz egy magassarkút!
1 hete derült ki, egyik évfolyamtársam, akire én csak felfelé tudtam nézni, egy magas velem, megkérdeztem volt egyáltalán valaha olyan, hogy nem magassarkú volt rajtad amikor találkoztam veled? ... őőő nem xD
Én imádom a magas lányokat ,illetve nőket!!!
Magassarkú az összes nőt kecsessé teszi ,de 13 évesen ilyeneket felesleges hordanod ,ráérsz később tönkre tenni a gerinced és a bokád!
Hm, én 198cm vagyok, mellettem pl még nem lennél túl magas, bár 13 éves korodban még bőőőven növésben vagy.
De kérdésed első felére: Engem nem zavar, ha magas a lány, vagy magassarkút hord, bár az is igaz, hogy ritkán találkozom olyannal, aki kb velem (közel) egymagas lenne.
25F
Én 192 centi vagyok és csatlakozom az előttem szólóhoz.
Amúgy én ideálom az alacsonyabb lányok, de sokszor elámulok ha látok egy szép magas szőke daliás csajt :)) Biztos nem érdekelne a magasság.
Ez legyen a legkevesebb gondod csajszi ;)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!