Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos hajlamok szakítás után. Mikor lesz ennek vége?
Teljesen együtt tudok érezni..
Szerintem érdemes "erőltetni", mert mindent újra lehet kezdeni.
De azt mondják, a nőkön nem segít az idő, kell egy másik fiú, akivel el tudsz felejteni mindent. Persze nem ebből a célból kell összejönni vele, mert az úgy nem fair.
Amúgy azt hiszem téged ismerlek (: Vagy ha nem is, akkor az egyik ismerősöm a napokban pontosan így járt, mint te.
20:23-as. ebben a kérdésben nem rólad van szó, tanácsot kért, nem azt, hogy elmond, milyen helyzetben vagy.
kérdező:
Felvetődik a kérdés, ha ennyire szereted, miért hazudtál neki sokszor?
Nem kell erőltetni, de érdemes folytatni, nyilván nem véletlenül voltatok 2 évig együtt. :)
Próbáld meg vele éreztetni, hogy mennyire szereted, mutasd ki, hogy megbántad a hazugságokat és a jövőben nem fogod becsapni.
Ha még mindig szeret, hamar rájön, hogy neki is te kellesz. Esetleg nem így lesz. De később megbánnád, ha most könnyen elengednéd magadtól, mikor még van esélyed.
A kérdezőnek pedig azt tanácsolom,hogy a végrendeletét és egyéb ilyen butaságot gyorsan felejtse el! Képzld el magad 20 év múlva.Mit látsz? Férjet és gyerekeket?
Ha most feladod,akkor 0% esélyed lesz arra,hogy ilyen életed legyen.Ha tovább lépsz most és minden erőddel azon vagy,hogy túl éld ezt a gödröt,akkor már 50%-os esélyed van erre az életre. Egyetlen ember sincs,aki miatt érdemes lenne feladni!
Na figyelj, kislány!
Mondd csak, hallod amiket mondasz? Vagy visszaolvasod, amiket írsz? Szerinted ér ennyit egy fiú? Azzal mit oldasz meg, mondd csak?!
Elmondom én neked: -fájdalmat okozol egy családnak
- a pasi (ha jó érzésű) egy életre önmagát fogja hibáztatni, és sohasem lesz boldog.
-te a földbe leszel, és soha többet nem lesz esélyed megpróbálni mással...elveszed magadtól az összes lehetőséget..stb
Mondd, hogy lehetsz ennyire önző? Ha szereted, nem akarsz neki fájdalmat, és lelkiismeretfurdalást olyan dolog miatt amiről nem is igazán ő tehet. Édesanyádéknak is örök szomorúságot akarsz okozni? És még magaddal szemben is önző vagy, mert mint már írtam elküldöd magad a "túlvilágra" mint egy gyáva kukac! Persze, ha mindenki így oldaná meg a gondjait kihalna az emberiség! EZ a legegyszerűbb út, nem igaz?! Ahelyett h összekapnád magad, és a maradék erődet, és egy normális célt tűznél ki magad elé.
Pl. -nem hazudok többet a pasimnak...
- ha visszafogad, bebizonyítom h agyilag felnőttem ahoz h megoldjam a problémáimat, és belássam felnőtt módjára ha vmit elrontok, és helyrehozzam.
- vagy szakítunk, bőgök egy sort, de az élet nem áll meg, emelt fővel folytatom az utamat, és tanulok a hibáimból...
ilyesmi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!