Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy végre észrevegye magát és lépjen is?
Szerintem egyszerűen félénk!:)
Menj oda hozzá, beszélgessetek ugyanúgy mint msnen..;)
Aztán majd alakulnak a dolgok..lehet, hogy neked kell lépned először, ha pedig ő is lép utánad akkor már sínen vagytok.:) Sok sikert!
Ui.: a pasik nagyon szeretik ha bókolnak nekik:)
én már egyszer megpróbáltam.... de nem nagyon reagált...utána kicsit úgy tűnt mintha le akarna rázni.. aztán minden olyan volt mint előtte..kivéve azt a kis tényezőt, hogy azóta nem beszéltünk...:S
csak bámul mostanában is ..néha rám köszön meg előttem flörtöl más lányokkal:/
és már nem tudom eldönteni, hogy mit akar...:S
Az a gond, hogy kezdem azt hinni, hogy én vettem le rosszul a jeleket...(sokszor nézett, mosolygott, ha én köszöntem előre vmiért akkor rögtön felém fordult többször köszönt vidáman és még utána is nézett(más látta:D),ja meg egyszer odajött hozzám meg a barátaimhoz "pénzt kérni" és tiszta zavarba volt ahogy persze én is... bnőm tartotta életbe a beszélgetést mert mi ketten áááá nagyon durván zavarba voltunk és a barátai meg közbe kinevették..gondolom azért, h így zavarba jött vagy nemtom)...
de ennyire csak nem lehetek béna.. ezek már igazán arra utaltak, hogy tetszek neki.. akkor miért nem bír lépni és most miért jó az neki h "féltékennyé akar tenni" már ha azt akarja... igazán észrevehetné, hogy ezzel csak azt éri el, hogy még annyira se fogunk beszélni.. a múltkor is csak azért írtam rá, hogy informatika tétleket kérjek tőle és am tök aranyos volt ideadta azonnal....persze neten keresztül:/
ja meg év elején mikor annyira furcsán viselkedett én is elkezdtem kicsit kerülni meg minden.. egyszer a városba jött velem szembe a havejaival és nagy sóhajtás közepette kikerültem őket.. másnap rögtön rámköszönt... addig meg semmi... lehet észbekapott, hgoy mivan , de nem tom igazából
én már semmit se tudok
remélem nem írtam annyira érthetetlenül a dolgokat
nagyon szeretném ha vki segítene... van egy blogom ott minden le van írva
ha vki tényleg szeretne segíteni akkor szívesen belinkelem a blogot
előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!